Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 18:45

«Έκτακτο» δέχτηκε το πρώτο γκολ της χρονιάς η Ελλάς Σύρου

Ασταμάτητη η Ελλάς Σύρου δεν «φρέναρε» ούτε απέναντι στην Άνω Σύρο και παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ, στη συνέχεια έβαλε τις μηχανές στο φουλ, φτάνοντας σε μία ευρεία και εύκολη νίκη με 8-1.

Με 60 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά, η Ελλάς ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος αήττητη ανεβαίνοντας το πρώτο σκαλοπάτι προς τον στόχο της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο 19χρονο Άλκη.

SIGI ALKIS

Τα γκολ της αναμέτρησης:

22’ ο Μπάιλας μετά την ασίστ του Μπλάμο μέσα από την μικρή περιοχή, νίκησε τον Παπαδόπουλο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ελλάς Σύρου κάνοντας το 0-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων.

31’ ο Περιάλης με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 1-1, καθώς ο Χρήστου ήταν εξουδετερωμένος έπειτα το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Παυλόπουλου.

40’ ο Περιάλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Χρήστου και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Άνω Σύρου βάζοντας για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1.

61’ ο Περιάλης με κεφαλιά έπειτα τη σέντρα του Μανουδάκη από τα δεξιά, νίκησε τον Χρήστου κάνοντας το 3-1 για την Ελλάς Σύρου.

63’ ο Λαλάς με ατομική ενέργεια βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με ωραία πάσα έβγαλε μόνο του τον Παυλόπουλο ο οποίος το μόνο που είχε ήταν να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.

76’ ο Περιάλης με πλασέ έπειτα την πάσα από δεξιά του Λαλά έκανε το 5-1 για την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου.

87’ ο Παυλόπουλος από την γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου γράφοντας το 7-1.

90’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Παυλόπουλου μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Χρήστου διαμορφώνοντας το τελικό 8-1.

KALOGERAS MOUTAFIS VARTHALITIS

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Μουτσάφης, Βαρθαλίτης

Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (75’ Συριανός Α.), Παράβαλος, (46’ Κολλιάκος), Οικονομόπουλος (75’ Μαραγκός Α.), Αργυρός (75’ Πρίντεζης Μ.), Σαββίδης, Μπούνας, Μπακατσέλος (46’ Σαμανίδης),  Παυλόπουλος, Μουλίδης (46’ Μανουδάκης), Περιάλης.

Άνω Σύρος (Γιώργος Φωτεινιάς): Χρήστου, Φραγκουδάκης, Αργυρός, Τρόκα, Μιχάλοβιτς, Ιλιάδης, Φωτεινιάς (83’ Ρούσσος), Μπλάμο, Δεναξάς (44’ Ν. Σαγκινέτος), Μπάιλας (70’ Σλαβίδης), Ξαγοράρης.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares