Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 20:27

Τριπλή αναμέτρηση σε πολύ καλό κλίμα για Πανσιφναϊκό και Παμμηλιακό

Με νίκη της ανδρικής ομάδας του Παμμηλιακού ολοκληρώθηκε το διήμερο ταξίδι του συλλόγου στην όμορφη και φιλόξενη Σίφνο.

Είχαν προηγηθεί το Σάββατο 5/2 ο αγώνας της Κ16 που έληξε ισόπαλος 0-0 και ο αγώνας της Κ14, όπου ο Παμμηλιακός επικράτησε με 0-5 του Πανσιφναϊκού. Και τους δύο αγώνες παρακολούθησε ο Ενωσιακός Προπονητής, Βαγγέλης Γατσέλος.

Καλό το κλίμα

Όπως, πάντα οι αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων πραγματοποιήθηκαν μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, καθώς διαχρονικά είναι γνωστές οι καλές σχέσεις των διοικήσεων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς βραβεύθηκε από τον Πανσιφναϊκό ο προπονητής του Παμμηλιακού, Δημήτρης Λυριτζής, που έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία από τον πάγκο του σιφνέικου συλλόγου. Μάλιστα ο ίδιος θέλησε μέσα από το S.C. να ευχαριστήσει τον Πανσιφναϊκό, λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Πανσιφναϊκού για την τιμή που μου έκανε. Είναι πολύ σημαντικές οι φιλίες και οι δεσμοί που δημιουργούνται μέσα από το ποδόσφαιρο. Εύχομαι ο σύλλογος να έχει καλή πορεία σε όλες του τις δραστηριότητες».

 

 

Εύκολη νίκη με περιπέτεια

Σχετικά εύκολη ήταν η επικράτηση του Παμμηλιακού στον αγώνα που διεξήχθη το πρωί (8:00!) της Κυριακής, αλλά όπως πάντα είχε την περιπέτεια του, καθώς 4 βασικοί ποδοσφαιριστές έφτασαν με σκάφος από τη Μήλο, με αποτέλεσμα να γίνουν αλλαγή με την άφιξη τους στο 27' του αγώνα.

Ένας από αυτούς και ο Παπαδημητρίου, ό οποίος «είπε χαίρεται» με γκολ στο 35' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο αρχηγός του Πανσιφναϊκού Ζάρος και εκεί τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο Πανσιφναϊκός άντεξε μέχρι το  65' όταν μετά από ομαδική προσπάθεια και ασίστ Σάντα ο Αντώνης  Μαυρογιάννης με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το τελικό 3-0 στο 75'.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Γ., με βοηθούς τους Κουλακιώτη και Μαθιουδάκη.

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Ποργιώτης, Κορακής, Λεμπέσης, Τσέλιος, Σίνα (69' Γεωργούλης Β.), Σταυριανός Ι., Ατσόνιος Α., Τρούλος, Γεωργούλης, Ζάρος, Παπαγγελέτος (57' Ζαμπέλης) .

Αναπληρωματικοί: Φράγκος, , Σταυριανός Δ., Ατσόνιος Χ., Ατσόνιος Φ., Βελλής, .

Παμμηλιακός (Λυριτζής): Μαυρογιάννης Β., Ραπανάκης (27' Παπαδημητρίου), Ζούλιας (60' Βεντούρης), Κυρίτσης, Μαυρογιάννης Π. (27' Σάντα), Σοσόλι, Μαυρογιάννης Α. (70' Πρίφτι), Μαυρογιάννης Α.Π., Μωραΐτης (27' Παπαχρηστοδούλου), Καμπανάρος, Λικάι (27' Τσιριγωτάκης).

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares