Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 08:18

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποχώρησε από τον Καρτεράδο ο Νίκος Τσάμογλου

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Καρτεράδου γνωστοποίησε με επιστολή του στο sportcyclades.gr ο Νίκος Τσάμογλου.

Προσωπικοί λόγοι, όπως τονίζει ο ίδιος δε του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο, που επί των ημερών του έχτισε μία πολύ δυνατή ομάδα που πρωταγωνιστεί στον 3ο όμιλο.

Οι 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες την φετινή σεζόν, είναι ένας απολογισμός που δείχνει το επιτυχημένο πέρασμα του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο του Καρτεράδου, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε και την άψογη και επαγγελματική συμπεριφορά που τον χαρακτηρίζει στην πορεία του ως προπονητής.

Η απόφαση αυτή έρχεται, πριν τελεσιδικήσουν η έφεση του Καρτεράδου στην ΕΠΟ για την απόφαση της ΠΕ της ΕΠΣΚ, αλλά και η ένσταση του ΑΣ Ίου, πράγμα που δίνει απαντήσεις σε όλους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα.

Πάντως στην ανακοίνωση που ακολουθεί, ο Νίκος Τσάμογλου ευχαριστεί τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στον Καρτεράδο. 

Αναλυτικά:

Πήρα την απόφαση με μεγάλη δυσκολία και προσοχή.

Γεμάτος υπερηφάνεια και τεράστια ευγνωμοσύνη για ότι καταφέραμε όλοι μαζί.

Δυστυχώς όμως προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω το έργο μου και αναγκάζομαι να αποχωρήσω απ την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο της ομάδας Κο Καβαλλάρη Μιχάλη, με την σύζυγό του και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές του Καρτεράδου που πέρασαν απ την ομάδα (ιδιαίτερα αυτούς που έχουν παραμείνει ακόμα) για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Θέλω να τους πω να έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και να τους ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες στην ζωή τους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια δύο ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα με δύο διαφορετικούς ρόλους ο καθένας τους.

Την Γεν . Γραμματέα και φυσιοθεραπεύτρια Κα Αντριάνα Βαζαίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε κ προσφέρει στους αθλητές και τον Κο Τομόρι Ηλία για την βοήθεια που μου παρείχε και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εύχομαι στον ΑΟ Καρτεράδου καλή συνέχεια και να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει θέσει.

Με εκτίμηση

Τσάμογλου Νίκος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares