Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 16:05

Πύργος για Ελλάς Σύρου: Θέλουμε τον κόσμο του νησιού κοντά τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα

Είθισται να αποτελεί είδηση για μια ομάδα ποδοσφαίρου το πόσα γκολ πετυχαίνει ή δέχεται... Στην περίπτωση της Ελλάς Σύρου όμως αυτό που αποτελεί την είδηση των ημερών είναι το ότι χρειάστηκαν δέκα αγώνες πρωταθλήματος και σχεδόν τέσσερις μήνες από την έναρξή του, προκειμένου να παραβιαστεί για πρώτη φορά η εστία της.

Πρώτη φορά λοιπόν που πήγε στη σέντρα η Ελλάς μετά από γκολ που δέχτηκε ήταν τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο παιχνίδι με τη συντοπίτισσά της Ανω Σύρο. Αν μη τι άλλο ένα επίτευγμα διόλου ευκαταφρόνητο έστω και για τοπικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα αν συνυπολογίσουμε και την επίθεση - φωτιά της ομάδας καθώς έχει πετύχει 60 γκολ σε δέκα ματς (μ.ο. 6 γκολ σε κάθε παιχνίδι) εύκολο καταλαβαίνει κανείς ότι η φετινή Ελλάς Σύρου δικαιούται να κοιτάζει και να οραματίζεται για ακόμα ψηλότερα. «Για εμάς ουσιαστικά η σεζόν ξεκινάει τώρα καθώς μπαίνουμε στα δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια» τόνισε στο Sportcyclades.gr  ο αντιπρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Πύργος δίνοντας παράλληλα το στίγμα για τους φετινούς στόχους της. «Παραμένουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί παρά την ως τώρα πορεία της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο να διαβούμε μέχρι την ολοκλήρωση του στόχου μας που δεν το κρύβουμε ότι είναι το πρωτάθλημα Κυκλάδων και στη συνέχεια η άνοδος στη Γ' Εθνική. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της διαδρομής ελπίζουμε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο νησί την άνοδο.»

Ο διοικητικός παράγοντας της Ελλάς έκανε αναφορά και  στους χορηγούς αλλά και στον κόσμο της Σύρου. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας, η οποία όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μόνο εύκολη δεν είναι. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει ένα τόσο αξιόλογο σύνολο με ποιοτικούς παίκτες. Επίσης θέλω να αναφερθώ στον κόσμο του νησιού που τώρα στα δύσκολα τον έχουμε περισσότερο ανάγκη παρά ποτέ. Ελπίζω να χαλαρώσει το υγειονομικό πρωτόκολλο και να έρθουν στο γήπεδο όσο περισσότεροι φίλαθλοι γίνεται να μας συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας. Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη Σύρο μετά από πολλά χρόνια να ξαναδεί ομάδα της σε Εθνική Κατηγορία. Ελπίζω και εύχομαι τον Ιούνιο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της Ελλάς Σύρου στην Γ' Εθνική.»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares