Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 22:26

Νίκησε την ΑΕ Μυκόνου Β' και ξεκαθάρισε την κατάταξη του ομίλου ο ΠΑΣ Τήνου

Μετά από ένα πολύ όμορφο ματς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Τήνου, ο ΠΑΣ Τήνου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Β' ομάδα της ΑΕ Μυκόνου.

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οι Τηνιακοί που πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στην επανάληψη, με το 3-0 να αδικεί τους Μυκονιάτες, που θα μπορούσαν να είχαν φύγει με καλύτερο αποτέλεσμα από την Τήνο.

Στο 13' ο Φώσκολος έκλεψε τη μπάλα και σέντραρε από δεξιά, με τον Ζαλώνη με διπλή προσπάθεια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα. 

Στο δεύτερο μέρος και ενώ όλα ήταν ανοιχτά, ο ΠΑΣ Τήνου «χτύπησε» στο 78', όπου ο Παπαδημόπουλος μετά από βαθύ γέμισμα βρέθηκε μόνος στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 88', όταν ο Φώσκολος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζαλώνης με κεφαλιά νίκησε τον Μακρή.

Μετά την επικράτηση του ΠΑΣ Τήνου, οι δύο πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου ξεκαθάρισαν, με την Ελλάς Σύρου να περνάει στην επόμενη φάση ως πρώτη και τον ΑΟ Άνω Σύρου ως δεύτερος.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Βαρδακαστάνης - Σαμοθράκης

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Γιαννόπουλος Φ, Γιαννόπουλος Κ. (80' Καρδαμίτσης), Τσίκας, Βίδος (70' Αρμακόλας), Τζανουλίνος, Βιδάλης Α., Φώσκολος, Κελαδίτης, Παπαδημόπουλος (90' Βιδάλης Δ.)

ΑΕ Μυκόνου Β' (Πούλος): Μακρής, Ασράμ, Ρουστέμι, Τσελάι (94' Σεφέρι), Κελαΐδης (50΄Χίσα), Μπαϊρακτάρι, Μεσάκου, Λούλα, Κατραντζόπουλος (90΄Τσόπελας), Σπαχίγια, Μπομπάι.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares