Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 07:23

AE Πάρου – Παμμηλιακός 5-0 στην τελευταία πρόβα πριν τα δύσκολα!

Χωρίς προβλήματα η ΑΕ Πάρου κέρδισε τον αποδεκατισμένο Παμμηλιακό, που ταξίδεψε στην Πάρο με μόλις 10 παίκτες και αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα σε όλη την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι έχοντας στο μυαλό τους στο εναρκτήριο παιχνίδι της δεύτερης φάσης , δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν και έφτασαν στο τελικό σκορ χαλαρά χωρίς να απειληθούν.

Οι φιλοξενούμενοι αναγκαστικά έπαιξαν με κλειστή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ για οικονομία δυνάμεων απέφυγαν τις προωθήσεις.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 21’ σε σέντρα του Έσάι ο Γ. Ζούλιας με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 33’ σε ένα από τα πολλά κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, ο Γιαννούλης εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μουράι με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 60’ ο Γιαννούλης ανατράπηκε και ο Αριανούτσος εκτέλεσε το πέναλτι για το 3-0.

Στο 74’ ήταν η σειρά του Γιαννούλη, που με καρφωτή κεφαλιά σε σέντρα του Τριανταφυλλίδη βρήκε δίκτυα για το 4-0.Τέλος στο 83’ ο Μουράι με σουτ από κοντά έκλεισε το σκορ 5-0.

Διαιτήτευσαν οι Κουζούμης, Ρούσσος Ε. και Κουλακιώτης Σ.

Συνθέσεις

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Μπροκάκης, Βιτζηλαίος(78’ Ραμπαβίλας), Κρητικός Δ.(46’ Τριανταφυλλίδης), Γαβαλάς(78’ Κιοσέ), Καμπάσης, Παντελαίος, Κρητικός Σ.(46’ Αριανούτσος), Γιαννούλης, Εσάι (60’ Ρούσσος), Μουράι, Γιουρτζίδης(60’ Αρκουλής).

Παμμηλιακός (Λυριτζής): Φρατζεσκάκης, Βεντούρης, Ζούλιας Γ., Πρίφτι, Σιμπιντέ, Μαυρογιάννης Απ., Ζούλιας Α., Μαυρογιάννης Β., Μαυρογιάννης Αν., Καμπανάρος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares