Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 21:13

Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ανδριακό [vid]

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ανδριακός που επικράτησε σχετικά εύκολα με 6-0 του Πάγου στο παιχνίδι που έγινε χθες Σάββατο 12/2 στο γήπεδο το Μπατσίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Δήμου Μαγουλά έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πετύχουν από τρία (3) τέρματα σε κάθε ηίχρονο.

Ο Πάγος από την άλλη πλευρά ταξίδεψε στην Άνδρο με προβλήματα, πολλές απουσίες και μικρά παιδιά και μπορεί να ηττήθηκε, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Πάγου συγκίνησαν τους πάντες, αφού δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Πασχάλη που έφυγε γρήγορα για την γειτονιά των αγγέλων.

pagos2

Τώρα όσον αφορά το ματς, ο Ρούτσι άνοιξε μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ για τον Ανδριακό και στο 53’ ο Κριτής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Άνδρου.

Ο Rethi πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο (44’) έκανε το 3-0 και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με μία σημαντική διαφορά.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Ν. Κουρέρα στο 56’ και με τα δύο γκολ του Ψαριανού (65’ & 70’) διαμορφώθηκε το 6-0 για τον Ανδριακό.

ANDRIAKOS ZESTAMA

Διαιτητής ήταν ο κ. Γεωργαράς, με βοηθούς του Ψαριανό και Γλυνό,

Ανδριακός (Μαγουλάς): Παπουτσής (72’ Κάγιο), Ψαριανός (72’ Μπάμπης), Ρούτσι, Α. Κουρέτα (63’ Σπύρο), Κριτής, Ε. Ζαννάκης (63’ Κυριακίδης), Γλυνός (63’ Χαχάνι), Rethi (72’ Ζίο), Γ. Ζαννάκης, Qoraj, Ν. Κουρέτα.

ΑΟ Πάγου (Ζαχαρίου): Βαρθαλίτης, Καμπάνης, Πιτσικάλης (53’ Λαζαρίνος), Βουτσίνος, Τουντόσε, Πανής, Σκορδίλης, Καλιακάτσος, Φελουτζής, Ευαγγελόπουλος, Καπετανάκης.

Το βίντεο του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares