Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 14:44

ΑΟ Άνω Σύρου: Αυτοί είναι οι λόγοι που δε συμμετέχουμε στη β΄ φάση

Με ανοιχτή επιστολή ο ΑΟ Άνω Σύρου γνωστοποιεί τους λόγους της απόφασης να μην συμμετάσχει στη β΄φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

Έπειτα από την μη δήλωση μας στην Β’ φάση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλαμε να ενημερώσουμε κατά πρώτο λόγο τα μέλη του σωματείου μας και κατά δεύτερο τους Κυκλαδίτες φιλάθλους τον λόγο για τον οποίο αναγκαστήκαμε ως σωματείο να μην συμμετέχουμε στην Β’ φάση του τοπικού πρωταθλήματος.

Για όσους δεν γνωρίζουν μετά από 10 χρόνια αδράνειας του σωματείου, επαναδραστηριοποιήσαμε τον ΑΟ ‘Ανω Σύρου ένα ιστορικό σωματείο που ιδρύθηκε στις 10/10/1939.

Για την επανίδρυση του χρειάστηκε αρκετός χρόνος και εργασία την οποία πρόσφεραν τα μέλη του Δ.Σ., όπως τακτοποίηση φορολογικών, νομικών, οργανωτικών και οικονομικών θεμάτων σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλα ξεκίνησαν από το μηδέν και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μια ομάδα «φίλων και γνωστών» που τους ένωνε η αγάπη τους για την ομάδα και τον τόπο κατόρθωσαν να επανιδρύσουν το σωματείο και να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες, μάλιστα έως σήμερα είμαστε το μοναδικό ποδοσφαιρικό σωματείο, από την Σύρο, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας και είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο της ΓΓΑ με ειδική αθλητική αναγνώριση, και όλα αυτά μέσα σε αντίξοες συνθήκες, κυρίως λόγω κορονοϊού.

Ας περάσουμε στην ουσία όμως της μη συμμετοχής μας στην Β φάση.

Η ομάδα μας με μεγάλη δυσκολία κατόρθωσε και συγκέντρωσε έναν αριθμό είκοσι αθλητών ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, έχοντας 3 αθλητές να υπηρετούν στην Ναυτική Βάση, 3 ακόμα να εργάζονται στα σώματα Ασφαλείας, 2 να είναι δόκιμοι πλοίαρχοι- σπουδαστές του εμπορικού ναυτικού και τελευταία 8 αθλητές να νοσούν από κορονοϊό με μεγάλα προβλήματα, έτσι μας ήταν αδύνατο να συμμετάσχουμε στην Β’ φάση και να είμαστε συνεπής στο πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων κυρίως στα έκτος έδρα παιχνίδια σε Πάρο, Νάξο και, πιθανόν, Σαντορίνη. Μην ξεχνάμε ότι οι αθλητές μας είναι ερασιτέχνες, δεν αμείβονται από το σωματείο, όποτε όλοι έχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις, στις εργασίες τους στην Σύρο.

Εκ μέρους του ΔΣ έγινε μια μεγάλη προσπάθεια μέχρι την τελευταία ώρα και με την βοήθεια της Διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων και με επιστολές σε άλλα σωματεία, που πλέον δεν θα έχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να μας δανείσουν ποδοσφαιριστές για 6 μήνες αλλά δεν υπήρξε κάποια θετική ανταπόκριση.

Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από την Β’ φάση, εφόσον μας δινόταν αυτό το δικαίωμα από την διοργανώτρια αρχή, να επιλέξουμε αν συμμετάσχουμε ή όχι χωρίς κάποια ποινή, συνεχίζοντας όμως στο θεσμό του κυπέλλου και τα εναπομείναντα παιχνίδια που έχουμε ακόμα να αγωνιστούμε.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια για την βοήθειά τους τα μέλη του Συλλόγου μας και τους χορηγούς και δωρητές, ανώνυμους και επώνυμους και να ευχηθούμε να επανέλθουμε σύντομα στην φυσική μας έδρα. Αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός μας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και τμήματα υποδομών από την Άνω Σύρο και τις γύρω γειτονιές (Βροντάδο-ΑνάστασηΞηρόκαμπος).

ΥΓ Τέλος επειδή αναφέρονται πολλά από ένα κακόβουλο άτομο που προσπαθεί να λοιδορήσει την προσπάθεια μας, αναφέροντας κατά καιρούς αρκετά ψέματα και ανακρίβειες, και δεν τολμάει δυστυχώς να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, αλλά κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, ότι στο παρόν ΔΣ του συλλόγου μας δεν συμμετέχει κανείς από το τελευταίο ΔΣ πριν την 10ετή αδρανοποίηση της ομάδας.

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares