Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 18:02

Τα ευχαριστώ και η υπόσχεση του άτυχου Βαγγέλη Καμπάση

Ο άτυχος αμυντικός της ΑΕ Πάρου Βαγγέλης Καμπάσης με μία από καρδιάς επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση προς όλους, δηλώνει στους συμπαίκτες του πως θα είναι δίπλα τους και υπόσχεται να επιστρέψει δυνατότερος.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει για τους παίκτες της Ελλάς Σύρου, την διοίκηση της ΑΕ Πάρου και τον ιατρό του.

Η επιστολή του Βαγγέλη Καμπάση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους μου στάθηκαν στον τραυματισμό μου.

Τους συμπαίκτες μου που με συγκίνησαν με την προσπάθεια τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και απ’ την αρχή της χρονιάς, έπαιξαν και θα συνεχίσουν να παίζουν και για εμένα.

Θα είμαι δίπλα σας ψυχικά και πνευματικά!

Την ομάδα της Ελλάς Σύρου, που παρά την ένταση του παιχνιδιού και την πίεση για το αποτέλεσμα, ήρθαν όλοι κοντά μου ξέχασαν για λίγο το παιχνίδι και μου ευχήθηκαν για καλή ανάρρωση.

Την διοίκηση της ΑΕ ΠΑΡΟΥ, που από την αρχή της επιλογής μου να γυρίσω πίσω στο νησί μου και να παίξω γι αυτόν τον κοινό στόχο και σκοπό, χρησιμοποίησε όλα τα δυνατά και αδύνατα μέσα ώστε να με κρατήσει πλήρως ικανοποιημένο και να με στηρίξει οικονομικά και ψυχολογικά σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση που πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Τον γιατρό που εμπιστεύομαι από την αρχή της καριέρας μου κ. Δήμο Αναστασάκη που ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη μου.

Τέλος όλο τον κόσμο της Πάρου και της Αντιπάρου που στηρίζουν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε, που ενδιαφέρθηκαν για εμένα και μου ευχήθηκαν.

Η ενέργεια όλων σας μου δίνει μεγάλη δύναμη και πείσμα ώστε να επιστρέψω δυνατότερος και να ηγηθώ στην προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν!

Αφήνω τη φετινή σεζόν με ένα δάκρυ πικρίας και λύπης, αλλά επιφυλάσσομαι για τη νέα σεζόν να μας βρει όλους με πολλά δάκρυα χαράς!»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares