Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 09:58

Μοστράτος: Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και την διαιτησία

Για αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε ο προπονητής της ΑΕ Πάρου, Γιώργος Μοστράτος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟ Πύργου.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ο νεαρός προπονητής ζήτησε από τους υπεύθυνους της διαιτησίας να αξιολογήσουν την διαιτησία του Γιάννη Ζαράνη στο συγκεκριμένο ματς.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Μοστράτος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Στη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν κυρίαρχοι, δημιουργήσαμε 5 κλασικές ευκαιρίες που δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ και δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι από μία στημένη φάση.

Και εδώ θέλω να σταθώ λίγο σε μερικούς ανθρώπους που θα πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια μας γιατί γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές και να κριθούν, αλλά και να αξιολογηθούν από τους αρμόδιους. Δε συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά εδώ υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος από ανύπαρκτο φάουλ στο 9' και καταφανέστατο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο 14' σε χέρι του αντιπάλου.

Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares