Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 11:03

ΑΕ Πάρου: Αυτές είναι οι τρεις φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα, ευχαριστούμε τον ΑΟ Πύργου [vid]

Βίντεο με τις τρεις φάσεις που διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕ Πάρου, που παράλληλα ευχαριστεί τον ΑΟ Πύργου για τη φιλοξενία.

Στην ανακοίνωση και το βίντεο που μας απέστειλε η παριανή ομάδα, επικεντρώνει σε τρεις σημαντικές φάσεις και εμμένει στο αίτημα της για εξαίρεση του διαιτητή Ζαράνη από τους αγώνες της.

Δείτε την ανακοίνωση και το βίντεο:

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο από τον αγώνα που έδωσε  η ομάδα μας με τον ΑΟ Πύργου, το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε ξεκάθαρα από τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Γιάννη Ζαράνη που αλλοίωσε το αποτέλεσμα σας παραθέτουμε τις τρεις φάσεις, όπου φαίνεται η κατάφορη αδικία κατά της ομάδας μας.

Είναι η φάση του 9', όπου ο κ. Ζαράνης υποδεικνύει ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο στη συνέχεια ήρθε το γκολ.

Επίσης, το καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι του αντιπάλου που έπρεπε να δοθεί υπέρ της ομάδας μας στο 15' και τέλος τα «στραβά μάτια» που κάνει ο εν λόγο διαιτητής σε σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στο 76' σε ποδοσφαιριστή μας από αντίπαλο, όπου θα έπρεπε να τον είχε τιμωρήσει με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλλει.

Παρακολουθώντας λοιπόν αυτές τις χαρακτηριστικές φάσεις ζητάμε και πάλι από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων την εξαίρεση του κ. Γιάννη Ζαράνη από τους αγώνες της ομάδας μας και την αυστηρή τιμωρία του για να μην υποστούν και άλλες ομάδες αυτά που ζήσαμε εμείς στη Σαντορίνη.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το σωματείο του ΑΟ Πύργου για την όμορφη φιλοξενία και τον καθαρό αγώνα που έδωσε απέναντι στην ομάδα μας. Ο σεβασμός μας στην ομάδα του ΑΟ Πύργου είναι δεδομένος και η καταγγελία που κάνουμε έχει ξεκάθαρα έναν και μοναδικό αποδέκτη. Τον κ. Ζαράνη.

Υποσχόμαστε ότι ο ΑΟ πύργου θα τύχει ανάλογης φιλοξενίας στο νησί μας την Πάρο.

Η διοίκηση της ΑΕ Πάρου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares