Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 22:11

Νίκη ουσίας για τον Πανναξιακό

Το πρώτο του τρίποντο στη Β΄Φάση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός επικρατώντας με 1-0 του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς ο πολύ δυνατός αέρας και το βρεγμένο τερέν δυσκόλεψαν αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Πανναξιακός ευτύχησε να προηγηθεί ...με το καλημέρα με ένα καταπληκτικό γκολ του Βασίλη Καράϊ που έπιασε ασύλληπτο σουτ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή καρφώνοντας την μπάλα στο δεξί "Γάμμα" του ανήμπορου να αντιδράσει Βασιλάκη.

Ο Πανναξιακός είχε την απόλυτη υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή όμως η σφιχτή άμυνα των φιλοξενουμένων δεν του επέτρεψε να γίνει απειλητικός, δημιουργώντας λίγες φάσεις στα καρέ του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο 40' σουτ του Ντάσιου εξουδετερώθηκε με σπουδαία επέμβαση από το Βασιλάκη ενώ στο 44' το γκολ του Κωστόπουλου μετά από σέντρα ακριβείας του Πιτταρά ακυρώθηκε καθώς ο αρχηγός των γηπεδούχων , δείχνοντας για μια ακόμα φορά το ήθος του , είπε στον ρέφερι της αναμέτρησης, Κο Χατζόπουλο, ότι χρησιμοποίησε το χέρι για την επίτευξη του.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με τον Πανναξιακό να έχει την υπεροχή χωρίς να μπορέσει να την μετουσιώσει σε ένα ακόμα γκολ.

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Μελανίτη - Δεγαΐτας 

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Σιμιστήρας, Ανεβλαβής, Καράϊ, Πιτταράς Ν., Κωστόπουλος, Λουβερδής, Πιτταράς Α., Σέμε, Ντάσιος (56' Ζανελάρι), Βαθρακοκοίλης (46' Χαντζής), Ψαρρός

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Βασιλάκης, Μουστάκης, Κατσαδούρος (46' Γρατσίας), Λεγάκης, Κρητικός, Πενίκου, Πράσινος Ν. (75' Βασιλάκης), Πράσινος Γ., Πράσινος Ι., Κοττάκης, Μαργαρίτης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares