Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 19:14

Σημαντικό πέρασμα από την Πάρο για τον Πανναξιακό

Με σημαντικό τρίποντο στις αποσκευές του έφυγε από την Πάρο ο Πανναξιακός στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της β΄φάσης κόντρα στην ΑΕ Παρου.

Οι Ναξιώτες που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 15' εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με την ΑΕ Πάρου όμως να αποδεικνύει ότι δεν το βάζει εύκολα κάτω και να μειώνει το σκορ στο 64΄και παρόλο το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες να αξιώνει και κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία.

Στο 15' ο Βαθρακοκοίλης σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Παντελαίο να σώζει με το χέρι πάνω στη γραμμή και να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο ρέφερι Ανδρικόπουλος.

Στο 50' ο Σέμε έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς της ΑΕ Πάρου βγήκε απέναντι στον Ρούσσου που ανέκοψε την προσπάθεια του, αλλά ο Λουβερδής που ακολουθούσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Γιαννούλης που ήταν από τους κορυφαίους της Παριανής ομάδας, στο 64' βρέθηκε σε κατάλληλο σημείο μέσα στην περιοχή και μετά από γύρισμα και σουτ στην κίνηση μείωσε σε 1-2.

Άξια αναφοράς η στήριξη του κόσμου στις δύο ομάδες, καθώς οι Παριανοί δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα, όπως το ίδιο έκαναν και οι πιστοί φίλοι του Πανναξιακού που ταξίδεψαν από οτο γειτονικό νησί για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Πολύ καλή και η παρουσία του διαιτητή Ανδρικόπουλου που ήταν αλάνθαστος, αλλά και των βοηθών του Μουτάφη και Βακόνδιου.

AEP PANNAX DIITHTES

Το φιλμ του αγώνα

3’ ο Βαθρακοκοίλης έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως στη συνέχεια οι αμυντικοί της Πάρου κατάφεραν να βγάλουν τη μπάλα και οι φιλοξενούμενοι να χάνουν μία καλή ευκαιρία για γκολ.

Νευρικά ήταν τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους εντός αγωνιστικού χώρου. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αρκετά ψηλά, όμως παρά την πίεση δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πάρου έψαξε τον τρόπο να… τρυπήσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανναξιακού.

15’ πέναλτι για τον Πανναξιακό για χέρι πάνω στην γραμμή μετά την προσπάθεια του Βαθρακοκοίλη. Ο Αλέξης Παντελαίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα καθώς απέκρουσε τη μπάλα πάνω στην γραμμή της ομάδα τους. Ο διαιτητής σωστά έδειξε τόσο την παράβαση όσο και την κόκκινη κάρτα στον παίκτης της Πάρου, που πλέον συνεχίζει με παίκτη λιγότερο

16’ ο Πιτταράς από τα έντεκα βήματα νίκησε τον Ρούσσο κι άνοιξε το γκολ για τον Πανναξιακό κάνοντας το 0-1.

20’ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε το μακρινό σουτ του Κωστόπουλου.

27’ σε κόρνερ ο Ρούσσος στο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ζανελάρη.

28’ Απευθείας σουτ από τον Κωστόπουλο μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πιτταρά, όμως η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και πέρασε στην απέναντι πλευρά της μεγάλης περιοχής.

32’ ο Σέμε αν και βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, μετά την πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Πρεβόλη, έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, μετά από δυνατό σουτ.

32’ καλή στιγμή για την Πάρο με το σουτ του Αριανούτσου.

42’ Ο Ζανελάρη βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ρούσσος, όμως ο γκολκίπερ της Α.Ε. Πάρου έπεσε σωστά και μπλόκαρε τη μπάλα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία για να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Πανναξιακό να προηγείται με 0-1 στο σκορ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιτταρά.

Η Πάρος από το 15 παίζει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Πανελαίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, καθώς απέκρουσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος του Ρούσσου.

Παρά την αριθμητική του υπεροχή ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν σωστά στις αλληλοκαλύψεις.

50’ ο Λουβερδής με ψύχραιμο πλασέ στην επαναφορά της μπάλας έπειτα την προσπάθεια του Σέμε και την ασταθή απόκρουση του Ρούσσου έκανε το 0-2 κι έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη και σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη.

64’ ο Γιαννούλης τρύπωσε μέσα στην μικρή περιοχή της ομάδας της Νάξου και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανναξιακού μειώνοντας σε 1-2 για την Πάρο.

68’ λάθος του Γαβαλά μέσα στην περιοχή, ο Βαθρακοκοίλης με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Ρούσσο, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα.

74’ μεγάλη ευκαιρία για την Πάρο με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πανναξιακού, από την κεφαλιά του Γιουρτζίδη.

79’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το σουτ του Αριανούτσου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πανναξιακού. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ δείχνουν να ελέγχουν τον ρυθμό, καθώς έχουν περιορίσει τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο και προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση.

86’ ο Σέμε προσπάθησε να περάσει και τον Ρούσσο, όμως ο γκολκίπερ έπεσε και με διπλή προσπάθεια απέκρουσε τη μπάλα, κρατώντας την ομάδα του μέσα στο ματς.

93’ κακό σουτ από τον Γιαννούλη στο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο παίκτης της Πάρου βρέθηκε μόνος στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ ήταν πολύ κακό.

Συνθέσεις

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος Δ., Βιτζηλαίος (92' Κρητικός), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μουράι, Παντελαίος, Γιαννούλης, Εσάι (54' Ρούσσος Γ.), Αριανούτσος, Γιουρτζίδης, Τριανταφυλλίδης (76΄Αρκουλής).

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Σιμιστήρας, Ανεβλαβής (72' Πιταράς Ν.), Κωστόπουλος, Λουβερδής, Πιτταράς Α., Σέμε, Βαθρακοκοίλης, Μανδηλαράς (85' Ντάσιος), Ζανελάρι (88' Κόντης), Ψαρρός, Πρεβόλης.

2022 03 13

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares