Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 01:30

ΑΕ Πάρου: ''Κάμπα'' περαστικά | Ποδοσφαιρική ανάταση στο νησί

Πολλαπλά τα καλά που έχει προκαλέσει η ΑΕ Πάρου στον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο του νησιού, καθώς μέρα με τη μέρα, όλος και περισσότερος κόσμος βρίσκεται στο πλευρό της και την προσπάθεια που κάνει.

Το αγωνιστικό στοίχημα έχει κερδηθεί από το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα, όμως αυτό που φέρνει αισιοδοξία είναι η στήριξη του κόσμου, με το στάδιο της Παροικιάς να γνωρίζει μεγάλες μέρες που για τις συγκρίνει κάποιος θα πρέπει αν ανατρέξει πολύ πίσω στο χρόνο.

Όλα δείχνουν ότι η φετινή πορεία αποτελεί μόνο την αρχή σε όσα θα ακολουθήσουν, αφού ο χρόνος λειτουργεί σαφέστατα υπέρ της Αθλητικής Ένωσης Πάρου.

Ενδεικτικό του κλίματος αποτελεί και το γεγονός ότι παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Πανναξιακό στην ΑΕ Πάρου δεν λησμόνησαν τον μεγάλο απόντα Βαγγέλη Καμπάση που αναρρώνει από το χειρουργείο στο γόνατο. Η φωτογράφηση της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα, συγκινεί.

AE PAROU KOSMOS

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΠ για την αναμέτρηση με τον Πανναξιακό:

Την εντός έδρας ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα μας από τον ΑΟ Πανναξιακο. Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν στο 17' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιτταρα στο οποίο υπέπεσε ο Παντελαίος αποκρουωντας την μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι, δεχόμενος την κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα μας αν και με παίκτη λιγότερο ισορρόπησε το παιχνίδι στη συνέχεια, όμως ενα λαθος στο 50' εφερε το 0-2 με τον Λουβερδη. Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας που μειωσε στο 64' με τον Γιαννουλη και στη συνέχεια με την βοήθεια του κόσμου προσπάθησε για την ισοφάριση έχοντας αρκετές στιγμές για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Πολύ δυναμική η παρουσία των παριανων φιλάθλων που για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα μας θα κάνει το ρεπό της και επομενος αγώνας το Σάββατο 26/3 στη Σύρο με την Ελλάς Σύρου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares