Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 23:13

Έμειναν στο ''Χ' Πανναξιακός και Πύργος

Δραματικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου μεταξύ Πανναξιακού και ΑΟ Πύργου με τους δυο αντιπάλους να μοιράζονται βαθμούς μετά το ισόπαλο 1-1, που ήταν η τρίτη ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων για φέτος.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια εντός έδρας για τους γηπεδούχους στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κούρσα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Κυκλάδων.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς ο δυνατός αέρας και το πολύ κρύο δυσχέραιναν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 16' της αναμέτρησης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Στάθη Λούκα. Ο μέσος των φιλοξενουμένων με αριστερό δυνατό φαλτσαριστό σουτ , περίπου 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή , έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά των διχτύων του ανήμπορου να αντιδράσει , τερματοφύλακα των γηπεδούχων , Βαγγέλη Σιμιστήρα.

Ο Πανναξιακός προσπάθησε να αντιδράσει , όμως οι φιλοξενούμενοι με πίεση στον χώρο και σφιχτή αμυντική δομή , δεν του επέτρεψαν να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία στο Α' μέρος.

Στην επανάληψη , ο Πανναξιακός μπήκε αποφασισμένος να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να φέρει το ματς στα ίσα, είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας  αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις και με σωστή αμυντική λειτουργία , δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά

Μάλιστα στο 54' στην κόντρα απείλησαν με το Μαναριώτη όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Ψαρρό , όμως το πλασέ του εξουδετέρωσε ο Σιμιστήρας.

Στο 59' έχουμε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αλλά το πλασέ στην κίνηση του Πρεβόλη έπειτα από γύρισμα του Κωστόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσουκαλά και στη συνέχεια άουτ.

Με τον χρόνο να κυλάει, , ο Πανναξιακός με ασφυκτική πίεση προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Τη λύτρωση για τους γηπεδούχους έδωσε ο αρχηγός , Γιάννης Κωστόπουλος. Στο 88' σε γύρισμα που επιχείρησε μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαντούση με τον διαιτητή Χατζόπουλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος , ο αρχηγός και θα γράψει το τελικό 1-1,

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Ρούσσου - Φαν Άακεν

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Σιμιστήρας, Ανεβλαβής (46' Καράϊ), Κωστόπουλος, Λουβερδής (73 Χαντζής), Πιτταράς, Σέμε, Κόντη (81' Ντάσιος), Βαθρακοκοίλης, Μανδηλαράς, Πρεβόλης, Ψαρρός,

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Μαντούσης, Νομικός, Λύτρας, Κρεμμύδας, Βουλγαράκης, Δαβιλάς (79' Κελίδης), Μαναριώτης, Σελοστάι, Λούκα.

 

Βαθμολογία

2022 03 19 2

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares