Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 17:13

Πρωταθλήτρια Κυκλάδων η Ελλάς Σύρου

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπυ των Κυκλάδων η Ελλάς Σύρου αφού κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση του συνδιεκδηκητή Πανναξιακού μέσα στη Νάξο με σκορ 0-1 και να κατακτήσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν περισσότερο θέληση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν δίκαια του νωθρού και αγχωμένου Πανναξιακού.

Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή στο Α' Ημίχρονο χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση στα καρέ του Παπαδόπουλου.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς περίμεναν τις αντεπιθέσεις για να "τρέξουν" σε ανοιχτό γήπεδο.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι είχαμε στο 4ο λεπτό όταν από γύρισμα του Περιάλη στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Ανεβλαβής με προβολή απομάκρυνε σε κόρνερ προ του επερχόμενου Παυλόπουλου.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την κατοχή "ισοφάρισαν" τις ευκαιρίες όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντη η μπάλα προσέκρουσε στο τοίχος παίρνοντας αντίθετη τροχιά από την κίνηση του γκολκίπερ Παπαδόπουλου και κατάληξε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο υπόλοιπο του Α΄Ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Πανναξιακό να διατηρεί την κατοχή αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητικός για την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 40' της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανουδάκη που ακυρώθηκε , σωστά , αφού υπήρξε επιθετικό φάουλ του Κολλιάκου στην έξοδο που επιχείρησε ο Σιμηστήρας μέσα στην μικρή περιοχή.

Στο Β' Ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ..."φουριόζοι" κι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 46' με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βαγγέλης Σιμηστήρας.

Δυο λεπτά αργότερα η Ελλάς Σύρου χάνει μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Κολιάκος βρέθηκε μόνος του την μικρή περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Με τον χρόνο να κυλά ο Πανναξιακός έδειχνε περισσότερο αγχωμένος , μονότονος και προβλέψιμος όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο έχοντας ως εφαλτήριο την άριστη αμυντική τους λειτουργία.

Στο 82' οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 παίχτες καθώς ο Ζανελλάρη μετά από χαμένη φάση είχε αψιμαχία με ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων που έκαναν ζέσταμα εκτός γηπέδου και θα δεχτεί την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κορώνια.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα και την ψυχολογία με το μέρος τους οι φιλοξενούμενοι 3 λεπτά αργότερα κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση όταν ο Παυλόπουλος κυνήγησε μια βαθιά μπαλιά και με αριστουργηματική "λόμπα" πρόλαβε την έξοδο του Σιμηστήρα γράφοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν επιφύλασσε εκπλήξεις και το σφύριγμα της λήξης βρήκε ποδοσφαιριστές , τεχνική ηγεσία και διοίκηση των φιλοξενουμένων να πανηγυρίζουν μαζί με τους 50 φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν από τη Σύρο την μεγάλη νίκη της Ελλάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και των δυο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο ενώ οι φίλοι των γηπεδούχων χειροκρότησαν τους αθλητές της Ελλάς Σύρου δείχνοντας αθλητικό πολιτισμό.

Διαιτητής: Κορώνιας | Βοηθοί: Κουλοχέρης - Τσελεπίδης

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Σιμηστήρας, Καράϊ, Ανεβλαβής, Μανδηλαράς, Κωστόπουλος, Λουβερδής, Σέμε,Ζανελλάρη, Κόντη (52' Πιτταράς), Πρεβόλης (75' Βαθρακοκοίλης), Καλαβρός

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (90' Μαραγκός), Κολλιακός, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μανουδάκης, Μπούνας (88' Λούσας), Μπακατσέλος (90' Μπαλόπηττας), Παυλόπουλος, Ραμπαβίλας (79' Συριανός), Περιάλης.

Ο Αγώνας και οι δηλώσεις

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares