Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 15:59

Τα συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Ελλάς Σύρου

Δείτε τις συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ελλάς Σύρου.

Α.Ο Άνω Σύρου

se

Άρης Σύρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Σύρου θέλει να συγχαρεί την Ελλάς Σύρου για τη νίκη της με 0-1 επί του Πανναξιακού και την μαθηματική εξασφάλισή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων. Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχηθούμε στην ομάδα του νησιού μας καλή επιτυχία στους αγώνας μπαράζ για την… μάχη της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΑΟ Φοίνικας

Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο, απευθύνει ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ, κ. Χρήστος Καφτηράνης, τα μέλη του ΔΣ και οι αθλητές του συλλόγου συγχαίρουν τους παίκτες της ομάδας για τη μεγάλη διάκριση που έφεραν στη Σύρο και στον χώρο του αθλητισμού στο νησί και εύχονται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.

ΑΟ Πύργου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πύργου Σαντορίνης συγχαίρει την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε μία επιτυχημένη παρουσία στα μπαράζ ανόδου και να επιτευχθεί ο στόχος ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΠΑΣ Νάξου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Ευχόμαστε στην ομάδα της Σύρου καλή πορεία στους αγώνες μπαράζ και να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Επίσης, συγχαίρουμε την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο. που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά διεκδίκησε ισάξια τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι πολύ σημαντικό ότι η σύνθεση του απαρτίζεται σε μεγάλο ποσοστό από ναξιώτες ποδοσφαιριστές.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣ Νάξου

Αίαντας Σύρου

«Από τις ακαδημίες του Αίαντα Σύρου πολλά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να σας καμαρώσουμε και στη Γ. Εθνικη».

Βαλένθια Σύρου 

Η ακαδημία Valencia cf soccer school Syrou και οι υπεύθυνοι Γεωργία Ρούσσου και Ιωσήφ Ρούσσος εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στην Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο η αρχή και στο τέλος της χρονιάς η ΣΥΡΟΣ να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ Εθνική.

ΑΟ Πάγου Σύρου 

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου συγχαίρει θερμά το σωματείο της ΑΠΟ Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή συνέχεια στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Αποδείξατε με την αξία σας ότι ήσασταν μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια κατακτήσατε το πρωτάθλημα 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή συνέχεια στα μπαράζ ανόδου και του χρόνου όλοι οι Συριανοί μαζί να σας βλέπουμε στην επόμενη κατηγορία.

ΠΑΣ Τήνου

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Τήνου θέλει να συγχαρεί το σωματείο Α.Π.Ο Ελλάς Συρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή πορεία στον επόμενο στόχο!!!! 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares