Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 17:05

Δίκαιη νίκη του Πανναξιακού... 1-0 την ΑΕ Πάρου

Σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Πανναξιακός και ΑΕ Πάρου είχαν όρεξη για ποδόσφαιρο, με την ομάδα της Νάξο να παίρνει δίκαια τη νίκη με 1-0.

Η ομάδα της Νάξου ήταν καλύτερη και ειδικά στο δεύτερο μέρος, όπου ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να σκοράρει έχοντας δύο δοκάρια να διευρύνει περισσότερο το σκορ.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Πάρου που ταξίδεψε στη Νάξο με πολλές ελλείψεις και ειδικά αυτή του Γιώργου Μοστράτου που έμεινε στο νησί λόγω ασθένειας, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στην αρχή του 2ου μέρους, όταν ο Γιουρτζίδης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Στρατής Κρητικός.

Και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιρικές που δεν είχαν αρκετό μέχρι σήμερα, ενώ ο Πανναξιακό είχε στον πάγκο του παιδιά από την Κ16, με τους Τζάι και Βαθρακοκοίλη μάλιστα να συμμετάσχουν και να έχουν καλή απόδοση.

Η ροή του αγώνα

5΄Σουτ από καλή θέση στα σώματα από τον Κρητικό Σ.

16' Κοντινή κεφαλιά Ανεβλαβή, ψηλά άουτ η μπάλα

29' Ο Πρεβόλης βρήκε τον Πιτταρά μεσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να κοντρολάρει, να σουτάρει και τον Γαβαλά αν σώζει πάνω στη γραμμή.

38' Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Πιτταρά, λίγο άουτ η μπάλα

---

46' Ο Κρητικός ανατράπηκε από τον Μανδηλαρά, με τον κ. Χατζόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα, αλλά ο Γιουρτζίδης που ανάλεβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

48' Ο Ρούσσος πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση, μετά από σέντρα σουτ του Καράι, προλαβαίνοντας παράλληλα τον Ντάσιο που ήταν έτοιμος να σκοραρει.

50' Σουτ του Καράι λίγο άουτ

55' Ο Ντάσιος χάνει μοναδικό τετ α τετ, καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ

62' Γκολ για τον Πανναξιακό. Ο Γιώργος Βαθρακοκοίλης έσκαψε ωραία την μπάλα στην περιοχή προς τον Σέμε, με τον τελευταίο να την βρίσκη όσο χρειαζόταν και με γυριστό πλασέ να την στέλνει στα δίχτυα του Ρούσσου.

77' Διαγώνιο στου του Πιτταρά που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Ρούσσου

88' Κεφαλιά του Λουβερδή μετά από κόρνερ του Πιτταρά, «έξυσε» το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

92' Πιτταράς και Λουβερδής δεν μπόρεσαν να τελειώσουν μία φάση που «μύριζε» έντονα γκολ.

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Φαν Άακεν - Δεγαΐτας

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι, Καράι, Μανδηλαράς, Ανεβλαβής, Λουβερδής, Πιτταράς, Σέμε, Ντάσιος (56' Βαθρακοκοίλης Ν.), Πρεβόλης (80' Τζάι), Χαντζής, Καλαβρός (59' λ. τρ. Βαθρακοκοίλης Γ.)

Αναπληρωματικοί: Πιτταράς Ν., Φράγκου Ν., Σιμιστήρας, Λουλάι Ε., Δεωνάς.

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος Δ., Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (42' λ. τρ. Ρούσσος Γ.), Κιοσέ, Παντελαίος, Κρητικός Σ., Κρητικός Δ., Εσάι (79' Μανωλακούδης), Λόκα (67' Λόκα), Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Χαριστός

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares