Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 00:33

Για 5η χρονιά «Καπετάνιος» στον ΑΟ Πύργου ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος

Κοινή πορεία για 5η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα διαβούν ο ΑΟ Πύργου και ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους σε συζήτηση που διήρκησε μόλις λίγα λεπτά.

Η ικανότητα, το πάθος και η καλή πορεία και η εικόνα που παρουσίασε για ακόμη μία χρονιά η ομάδα, πιστώθηκαν στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο, που καλέστηκε να διαχειριστεί τον αποδεκατισμό του ρόστερ από τις συνεχόμενες περιπέτειες με τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και κατάφερε να φέρει ένα δύσκολο έργο σε πέρας και μάλιστα με επιτυχία.

Τα παραπάνω ανέβασαν ακόμα περισσότερο την εκτίμηση του προέδρου Μανώλη Νομικού και της διοίκησης στο πρόσωπο του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στο νέο εγχείρημα του συλλόγου που δεν θα είναι άλλο από το χτίσιμο της ακαδημίας. 

Την τεράστια αλληλοεκτίμηση μεταξύ αυτού και της διοίκησης επισήμανε στην δήλωση του στο sportcyclades αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Πύργου, ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος:

Για ακόμη μία φορά ήταν υπόθεση 5 λεπτών η συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας μας. Ήταν πολύ εύκολο αφού η απόλυτη ταύτιση απόψεων με την διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο Μανώλη Νομικό, συνεχίζει να υπάρχει.

Υπάρχει τεράστια εκτίμηση από το πρόσωπο μου προς την διοίκηση και τον πρόεδρο και είμαι πολύ χαρούμενος που παρά της δυσκολίες, τα καλά και τα κακά που συμβαίνουν οι πρωταρχική στόχοι από την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου, όχι απλά παραμένουν, αλλά πραγματοποιούνται όπως έχουν σχεδιαστεί και τίποτα δε μένει στα λόγια.

Η ομάδα - οικογένεια του Πύργου έχει ένα όραμα, το οποίο εκτός της ανδρικής ομάδας συμπεριλαμβάνει τη νεολαία και τα μικρά παιδιά του νησιού και έχει ως στόχο να παράγει πραγματικό έργο το οποίο εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα θα έχει παιδαγωγικό και κοινωνικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Νομικό και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της...

 KONSTANTOPOULOS 3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares