Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 14:28

Η ''κούπα'' της Ελλάς Σύρου στο γραφείο του μεγάλου χορηγού

Τα γραφεία του Χρυσού Χορηγού Onex Neorion Shipyards επισκέφθηκε σήμερα η διοίκηση της Ελλάς Σύρου.

Με ανακοίνωση της η Συριανή ομάδα αναφέρει:

Στα γραφεία της Onex Neorion Shipyards βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας μας Νίκος Ζιάβρας με τον αντιπρόεδρο Άκη Πύργο, όπου συνάντησαν τον ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Nεωρίου Σύρου και ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ μας κ. Πάνο Ξενοκώστα.

Η συμβολή της ONEX και του κυρίου Ξενοκώστα ΤΕΡΑΣΤΙΑ, στην  κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Κυκλάδων, που ως γνωστό αυτή την περίοδο δίνει την δική της μάχη με ομάδες της Αθήνας και του Αιγαίου για την άνοδο στην Γ Εθνική, κάτι που αποτελεί όνειρο πολλών ετών στο Συριανό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση της ομάδας μας πήγε την «Κούπα του πρωταθλητή Κυκλάδων 2021-22» στον κ. Ξενοκώστα, ο οποίος με την σειρά του έδειξε ενήμερος για την πορεία της ομάδας, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες ανόδου για την Γ Εθνική. Ως γνωστό η ONEX έχει βοηθήσει τα μέγιστα την τοπική κοινωνία και όχι μόνο τον αθλητισμό, δίνοντας «ζωή» στο νησί μας μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου τον ευχαριστεί θερμά για ότι έχει κάνει στην ομάδα μας τα τελευταία δυο χρόνια και του εύχεται υγεία πάνω απ όλα.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νίκος Ζιάβρας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares