Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 11:54

ΑΟ Πύργου: Ο Σάκης Κουκούλης άμεσος συνεργάτης του Αλέξη Κωνσταντόπουλου

Έναν πολύτιμο συνεργάτη θα έχει στο πλάι του ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς ο πολύπειρος Σάκης Κουκούλης κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλαμβάνει το πόστο του βοηθού προπονητή στον ΑΟ Πύργου.

Με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες και ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, ο Σάκης Κουκούλης φαντάζει ως ο ιδανικός για να αναλάβει την δύσκολη θέση, αποτελώντας το δεξί χέρι του Αλέξη Κωνσταντόπουλου.

Ο ΑΟ Πύργου, συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το γνωστό καλό και ανταγωνιστικό σύνολο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Μετά την πολύ μεγάλη προσφορά και μία μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, ο Σάκης Κουκούλης θα συνεχίσει την προσφορά του στο άθλημα από την θέση του βοηθού προπονητή της ομάδας μας.

Η προσφορά του Σάκη Κουκούλη ως ποδοσφαιριστής στον Α.Ο. Πύργου ήταν καταλυτική στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Ο χαρακτήρας του και η ποιότητα του συνέβαλλαν στην αναβάθμιση της ομάδα μας, πράγμα που είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και από το νέο του πόστο.

Ο Σάκης Κουκούλης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Αλέξη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος ήταν αυτός που εισηγήθηκε για την ένταξη του στο τεχνικό επιτελείο.

Ευχόμαστε στον Σάκη Κουκούλη καλή επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό βήμα, με πολλές επιτυχίες για τον ίδιο και τον σύλλογο μας.

Ο σχεδιασμός της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares