Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 16:52

«Η καλύτερη δυνατή επιλογή» λένε Γιαβρούτας - Παχατουρίδης για την επιλογή Παπαδόπουλου στην Ελλάς Σύρου

Ψήφος εμπιστοσύνης και από τους... γείτονες. Ο λόγος για δυο ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες τους στην ΑΕ Μυκόνου όμως γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης της Ελλάς Σύρου για τον πάγκο της ομάδας.

Ο προπονητής της Α.Ε. Μυκόνου Θεοφύλακτος Παχατουρίδης και ο γενικός αρχηγός της Πέτρος Γιαβρούτας αποτελούσαν μέλη της μεγάλης ομάδας του Α.Ο.Σύρου τη δεκαετία του '90 και είχαν συνεργαστεί με τον έμπειρο τεχνικό. «Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την ομάδα της Σύρου» ήταν τα πρώτα λόγια του Πέτρου Γιαβρούτα αναφερόμενος στην απόφαση που πήραν οι παράγοντες της Ελλάς για να συνεχίσει: «Ο Κώστας έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά και τον κατάλληλο χαρακτήρα για να φτάσει την ομάδα της Σύρου στο πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Είχαμε ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές τη δεκαετία του '90 με τον Α.Ο. Σύρου και νομίζω ότι η Σύρος με τη συνδρομή του Κώστα Παπαδόπουλου μπορεί να τις ξαναζήσει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα τον ξαναδούμε να εργάζεται στον νομό μας».

Στο ίδιο πλαίσιο και η τοποθέτηση του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη: «Εξαιρετική επιλογή για την Ελλάς Σύρου. Ο Κώστας είναι προπονητής της δουλειάς και της πειθαρχίας. Ξέρει πως να παίρνει το καλύτερο δυνατό από κάθε ποδοσφαιριστή του. Εκτιμώ ότι η Ελλάς με την συγκεκριμένη επιλογή θα μπορέσει κάνει πράξη τους στόχους της.»    

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares