Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 16:57

Στη Σύρο ο Παπαδόπουλος... ξεκίνησε ο σχεδιασμός της Ελλάς Σύρου

Στην Σύρο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής της Ελλάς Σύρου Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής όπως σας γράψαμε εδώ και κάποιες ημέρες, επιστρέφει στο νησί της «καρδιάς» του για να αναλάβει το «τιμόνι» του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου στη νέα προσπάθεια της Συριανής ομάδας για άνοδο στην Γ Εθνική. Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα, ωστόσο είναι πλέον βέβαιο πως ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει δώσει τα «χέρια» με το Νίκο Ζιάβρα και ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα στον «δρόμο των επιτυχιών».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο Νίκο Ζιάβρα στο μαγαζί «Τα Γιάννενα», ενώ ο έμπειρος τεχνικός συνομίλησε και με τον Άκη Πύργο (Αντιπρόεδρο) και Μιχάλη Λυγνό. Πλέον Παπαδόπουλος και διοίκηση έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει διαγράψει μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική πορεία στα Εθνικά πρωταθλήματα. Πλάι στον Μάκη Κατσαβάκη πέρασε από «ιερά ονόματα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Ηρακλής, Άρης, Καλαμαριά, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα  έχει οδηγήσει ομάδες με σπουδαίες πορείες και στα Εθνικά πρωταθλήματα (Γ Εθνική) όπως οι Κοζάνη, Α.Ε Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Γαζώρου.

Πηγή: syros-sports.gr (Μάκης Πρίντεζης)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares