Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 18:43

Παμμηλιακός: Σκέψεις για συμμετοχή στην Α' κατηγορία

Η πρόταση της ένωσης για Α' και Β' κατηγορία στο φετινό πρωτάθλημα που βρήκε σύμφωνα τα περισσότερα σωματεία των Κυκλάδων βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουμε και εκπρόσωπο από τις Δυτικές Κυκλάδες στην ανώτερη κατηγορία.

Ο λόγος για τον Παμμηλιακό, που εκπροσωπήθηκε στη γενική συνέλευση από τον ίδιο τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος άκουσε προσεκτικά όλες τις τοποθετήσεις.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά τη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων, υπήρξαν διαβουλεύσεις στον Παμμηλιακό, όπου διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, τάσσονται υπέρ της συμμετοχής της ομάδας στην Α' κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι, ο Παμμηλιακός δεν είναι αδρανείς, καθώς όλο αυτό το διάστημα χάρη σε προσπάθειες του προέδρου έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς νέους και ποιοτικούς παίκτες που θα έρθουν και  θα προστεθούν στο ρόστερ, σχηματίζοντας ένα πολύ πιο δυνατό σύνολο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στην Α' κατηγορία είναι σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή επίσης της Ελλάς Σύρου, του Πανναξιακού, της ΑΕ Πάρου και του ΑΟ Πύργου, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ποια θα είναι η στάση του ΑΣ Σαντορίνης έαν και εφόσον αποφασίσει να κατέβει στο τοπικό. Ανοιχτό μένει και το σενάριο να έχουμε ακόμα κάποια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν έχει αποφασίσει την κατηγορία που θέλει να συμμετάσχει.

Θυμίζουμε το αρχικό πλάνο της ΕΠΣ Κυκλάδων αναφέρει για ένα πρωτάθλημα με 3 ή 4 γύρους ανάλογα τις συμμετοχές.

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares