Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 19:11

Αποχώρησε φιλικά από την Ελλάς Σύρου ο Δημήτρης Φιλιπποπολίτης

Την αποχώρηση του από την Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Φιλιπποπολίτης.

Ο κ. Φιλιπποπολίτης που ήταν από τους πρωτεργάτες στην επαναδραστηριοποίηση της Ελλάς Σύρου, με ανοιχτή επιστολή του ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε:

Ήρθε η ώρα να πω ένα αντίο και να βάλω μια τέλεια σε μια πορεία 3 χρόνων. Μια πορεία πολύ δύσκολη με πολύ τρέξιμο, πολύ άγχος, τσακωμούς αλλά και πολλές όμορφες στιγμές και αυτές θα κρατήσω.

Η ομάδα ξεκίνησε από το 0 και αυτό έκανε την πορεία ακόμα πιο δύσκολη αλλά μας δίνει και το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι κάτι κάναμε καλά. Κάθε μέρα που περνούσε η ομάδα μεγάλωνε αλλά μαζί με την ομάδα μεγάλωναν και οι ανάγκες της.

Εγώ ήμουν όσο μπορούσα εκεί για να δίνω λύσεις αλλά επειδή το ποδόσφαιρο είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργείς αντιπάθειες, έτσι και εγώ σίγουρα δημιουργήσα. Σε αυτούς θέλω να πω πως το οτιδήποτε έκανα, το έκανα για το καλό της ομάδας και χωρίς να θέλω να κοροϊδεύψω η να φάω τα λεφτά οποιουδήποτε.

Παρόλαυτα αν στεναχώρησα η αδίκησα κάποιον θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Ζιαβρα που μου εμπιστεύτηκε ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ. Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ομάδας για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που μας εμπιστεύτηκαν από την πρώτη μέρα. Να ευχαριστήσω το ιατρικό σταφ την Ρένα την Κατερίνα και την Αναστασία. Το φροντιστή μας Τάσο Μονογιο που έριξε τόσο αγώνα καθημερινά, το γυμναστή μας Βασίλη Κοτζαπαναγιωτη που είχε το δυσκολότερο κομμάτι. Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου τον Μιχάλη Βασαλο που κάναμε όλη την πορεία μαζί. Να ευχαριστήσω τον Νίκο Βουτσίνο για τα 5 χρόνια που περάσαμε μαζί, που παρόλο τους τσακωμούς μας, έχουμε δημιουργήσει μια σχέση ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που υποστήριξε την ομάδα, που χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν ίδιο.

Τέλος θελω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου για όλη την υπομονή που έκαναν και για όλο το χρόνο που τους στέρησα. Ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρουν αυτό που τους αναλογεί.

Η ομάδα περνάει σε μια νέα σελίδα και ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να είναι για καλό. Ήμουν από την πρώτη στιγμή εκεί και ποναω αυτήν την ομάδα και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κάνεις.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares