Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 17:11

Μιχάλης Χαμηλοθώρης: Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν σε μία δύσκολη χρονιά

Η συνεισφορά του στον αθλητικό οργανισμό που λέγεται Πανναξιακός Α.Ο. είναι κάτι παραπάνω από σημαντική τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Χαμηλοθώρη, ο οποίος είναι από τους πιστούς στρατιώτες του συλλόγου, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ζωής του ώστε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια όσο αφορά τα πόστα του έφορου λέσχης και υλικού, αλλά και του Ταμία που κατέχει.

Αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία του νησιού, ο Μιχάλης συμβάλει σημαντικά και στην συγκέντρωση χρημάτων από τους επιχειρηματίες και φίλους του Πανναξιακού.

Με δήλωση του, ευχαριστεί όσους στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Δείτε τι έγραψε στο facebook: 

Άλλη μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της, με μια ακόμη πιο δύσκολη να ξεκινάει σε λίγο καιρό.

Δυστυχώς ο αθλητισμός έχει καταντήσει επαιτεία και ταλαιπωρία με τους παράγοντες να ξοδεύουν χρόνο, χρήμα από την τσέπη τους, να ζητιανεύουν για ένα λαχνό έτσι ωστε να μπορέσει να σταθεί όρθιο αυτό το ιστορικό σωματείο και να συνεχίσει να προσφέρει αθλητισμό και πολιτισμό στην νεολαία του νησιού μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους μέσω εμένα βοήθησαν με (ένα λαχνό, ένα ημερολόγιο, μια διάρκειας, μια χορηγία) να βγει και φέτος αυτή η δύσκολη χρόνια.

Όλους τους απλούς φιλάθλους που βοήθησαν, τους επιχειρηματίες που συνεισέφεραν και τα εστιατόρια που σίτισαν τους ποδοσφαιριστες της ομάδας μας.

Εύχομαι σε όλους να έχουμε πάντα υγεία, καλές δουλειές και να συνεχίσει ο καθένας να προσφέρει αυτό που μπορεί για το καλό του αθλητισμού στο νησί της Νάξου.

Σας ευχαριστώ πολυ για όλα!!!

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΛΕΣΧΗΣ & ΥΛΙΚΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ

ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares