Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 20:53

Ο Χρήστος Παρπουτσής ο πρώτος εκλεκτός για την επιθετική γραμμή της Ελλάς Σύρου

Ο Χρήστος Παρπουτσής θε είναι σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη μεταγραφή της Ελλάς Σύρου για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 25χρονος μέσοεπιθετικός από το Κιλκίς είναι ο εκλεκτός του Κώστα Παπαδόπουλου, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει και εμπιστεύεται για τις ικανότητες του, τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στην έφεση που έχει στο σκοράρισμα.

Ο  Ο Χρήστος Παρπουτσής την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την φανέλα της Αναγέννησης Πλαγιάς. Μάλιστα ο νεαρός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, με 9 σερί 90λεπτά στο περσινό πρωτάθλημα. Αξίζει να τονιστεί πως ήταν μέσα στους 3 αρχηγούς της ομάδας.

Ο Χρήστος Παρπουτσής θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Μπούνα στην δεξιά πτέρυγα της επιθετικής γραμμής.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ενώ τις επόμενες ημέρες η Ελλάς Σύρου θα ανακοινώσει και τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Παναγιώτη Παυλόπουλο.

Οι μεταγραφές όμως δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού αναμένεται να αποκτηθούν 2 ακόμη παίκτες στα χαφ και ένας στο κέντρο της άμυνας.

Θυμίζουμε ότι, η Ελλάς Σύρου πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε τις ανανεώσεις, με τους Χάρη Παράβαλο, Αντώνη Συριανό, Βαγγέλη Παπαδόπουλο, Γιώργο Οικονομόπουλο, Τόλη Λαλά, Κυριάκο Κολλιάκο, Γιώργο Περιάλη,  Γιώργο Μπακατσέλο και Πάνο Παυλόπουλο να παραμένουν στην ομάδα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares