Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 00:27

Με διπλασιασμό της χορηγίας συνεχίζει την στήριξη της στην Ελλάς Σύρου η ONEX

Στο πλάι της Ελλάς Σύρου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η ONEX.

Σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος Νίκος Ζιάβρας και ο Αντιπρόεδρος Άκης Πύργος με τον Διευθύνων σύμβουλο της ONEX κ. Πάνο Ξενοκώστα επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα που υπάρχει, ενώ η εμπιστοσύνη της εταιρίας στην ομάδα και η θέληση της να πετύχει τους στόχους της έφεραν τον διπλασιασμό της χορηγίας.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Η ΕΛΛΑΣ και ONEX πλάι-πλάι για μια ακόμα χρονιά! ONEX «Μπουστάρει» διπλά τον Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου

Στις 5/7 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου και του αντιπροέδρου του Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου με τον ισχυρό άντρα των Ναυπηγείων, πρόεδρο και Διευθύνων σύμβουλο της ONEX κ. Πάνο Ξενοκώστα.

Ο κος Ξενοκώστας συνεχάρη για την περσινή πορεία της ομάδα μας, παρόλο που γνώριζε ότι ο μεγάλος μας στόχος που ήταν η άνοδος στην Γ΄ Εθνική , χάθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία παιχνίδια των μπαράζ.

Αυτό βέβαια που είναι άξιο αναφοράς και μας συγκινεί, γιατί διαπιστώσαμε ότι παρακολουθούσε της πορεία της ομάδα μας έστω κι από μακριά.

Βέβαια αυτό που ακολούθησε στα επόμενα λεπτά της συνάντησης, δεν θα το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας μας, καθώς μας ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας μας με την ONEX να είναι ο μεγάλος χορηγός-υποστηρικτής της ομάδας μας και ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΌΣ της χορηγίας για την φετινή χρονιά, ευχόμενος αυτή τη φορά να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον πολυπόθητο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ΕΛΛΆΣ και την εκπροσώπηση του νησιού μας στη Γ΄ Εθνική.

Ο κ. Πάνος Ξενοκώστας απέδειξε γι άλλη μια φορά πόσο στηρίζει τον αθλητισμό στο νησί μας.

Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές μας κι όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας και του υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από τα χέρια και τα πόδια μας… για να τον δικαιώσουμε γι αυτήν του την απόφαση.

Η σταθερή συνεργασία της ομάδας μας με τη ΟΝΕΧ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους που η ομάδα μας καταφέρνει να στέκεται με αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα σε ένα τόσο υψηλό και απαιτητικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τον κύριο Ξενοκώστα για τη διαχρονική και συνεχιζόμενη πίστη του στο όραμά μας και στήριξη στο πλάνο μας.

Τα καλύτερα έρχονται…

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares