Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 20:08

Για 4η χρονιά στον Πύργο ο Γιάννης Δαβιλάς

Σταθερή αξία είναι για τον ΑΟ Πύργου ο Γιάννης Δαβιλάς, που είπε το ναι στην πρόταση ανανέωσης της διοίκησης του ΑΟ Πύργου και θα αγωνιστεί για τέταρτη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Ο χαρισματικός μέσος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στα πλάνα του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου που θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος, καθώς βλέπει ότι ο βασικός κορμός της επιτυχημένης ομάδας μένει αμιγής.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Ο πρόεδρος Μανώλης Νομικός και το διοικητικό συμβούλιο βρισκόμαστε στην ευχάριστη να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη μία χρονιά με τον Γιάννη Δαβιλά.

Ο Γιάννης που θα είναι για τέταρτη χρονιά στον σύλλογο μας είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αποτελώντας μέρος του βασικού κορμού της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Δαβιλάς έχει εμπειρία, καθώς κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες της Αθήνας, όπως η Πεύκη, ο ΠΑΟ Ρουφ και οι υποδομές του Ατρόμητου.

Στη Σαντορίνη είχε αγωνιστεί για τέσσερις σεζόν στη Θύελλα Καμαρίου, με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Γιάννη σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και να είσαι υγιής.

εικόνα Viber 2022 07 15 20 05 41 723

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares