Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 01:23

''Βράχος'' στην άμυνα της Ελλάς Σύρου και τη νέα χρονιά ο Άγγελος Αργυρός

Ο Άγγελος Αργυρός είναι ο δωδέκατος παίκτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ελλάς Σύρου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε ο συριανός σύλλογος την περσινή σεζόν και μετά από το πράσινο φως του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν τυπική διαδικασία η συμφωνία του με τους διοικούντες της ομάδας.

Στην Ελλάς Σύρου έχουν ήδη ανανεώσει για τη νέα χρονιά οι: Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Τόλης Λαλάς, Κυριάκος Κολλιάκος, Γιώργος Οικονομόπουλος, Αντώνης Συριανός, Κυριάκος Μανουδάκης, Χάρης Παράβαλος, Πάνος Παυλόπουλος, Γιώργος Περίάλης, Γιώργος Μπακατσέλος και Μάρκος Πρίντεζης, ενώ ως μεταγραφές έχουν έρθει μέχρι αυτή τη στιγμή οι Λεωνίδας Ηλιάδης και Χρήστος Παρπουτσής.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Αργυρό.

Ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Αίαντα Σύρου. Στο παρελθόν πέρασε από τον Α.Ο Σύρου, ομάδα με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Πριν έρθει στην Ελλάς, πέρασε από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής φορώντας την φανέλα του Πανναξιακού. Την περσινή χρονιά αποκτήθηκε από την ομάδα μας, όπου μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Πλέον ο Άγγελος Αργυρός θα παραμείνει αθλητής μας και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αρχικά του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την προετοιμασία του Αυγούστου.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

ARGYROS WELCOME 1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares