Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 23:35

Ανανέωσε και ο ''χαρισματικός'' Γιώργος Παπαθανασίου με τον ΑΟ Πύργου

Η ποιότητα, οι εμπνεύσεις και το ταλέντο του Γιώργου Παπαθανασίου θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη διάθεση του Άλεξ Κωνσταντόπουλου, καθώς ο ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και παραμένει για 3η χρονιά στο ρόστερ του ΑΟ Πύργου.

Με παρουσία και τίτλους στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, του ΠΑΟΚ, ο 20χρονος τότε Παπαθανασίου ήρθε το 2020 στη Σαντορίνη, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο του, όντας σταθερά από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πύργου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Γιώργος Παπαθανασίου. Ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που κοσμεί το ρόστερ της ομάδας μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΟ Πύργου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παπαθανασίου είναι ένας ποδοσφαιριστής γεμάτος εμπνεύσεις, ο οποίος σε κάθε ματς της ομάδας μας βρίσκεται σταθερά ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν.

Οι επελάσεις, του από την δεξιά πτέρυγα, οι ασίστ και η ευχέρεια στο σκοράρισμα που τον διακρίνουν σαν ποδοσφαιριστή τον καθιστούν μία πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι που ο Γιώργος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας.

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, μακριά από τραυματισμούς.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου. 

PAPAHANASIOU RENEW

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares