Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 19:20

''Μάχιμος'' με τον ΑΟ Πύργου πλέον ο Ανδρέας Δρόσος

Μία σημαντική προσθήκη θα έχει στο φετινό του ρόστερ ο ΑΟ πύργου, καθώς ο Ανδρέας Δρόσος ολοκληρώνει την στρατιωτική του θητεία και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, που βλέπει σιγά - σιγά να σχηματίζεται το ρόστερ της ομάδας του.

Ο Ανδρέας Δρόσος που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ανήκει από πέρυσι στον ΑΟ Πύργου, είπε το ναι και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του συλλόγου.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στην ακαδημία της Playland και έπειτα στον Πανθηραϊκό, από όπου έλαβε κλήση για την μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, όντας ανάμεσα σε αυτούς που διακρίθηκαν.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στα Πετράλωνα και έπειτα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Χαραυγιακό, ενώ τελευταία ομάδα που φόρεσε τη φανέλα της πριν τον ΑΟ Πύργου ήταν ο Άγιαξ Ταύρου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο πολυτάλαντος Ανδρέας Δρόσος θα  ανήκει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο δυναμικό της ομάδας μας.

Μπορεί πέρυσι να με πήρε τον χρόνο συμμετοχής που όλοι θα θέλαμε λόγω της στρατιωτικής του θητείας, αλλά σε λίγους μήνες ο Ανδρέας θα αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του ΑΟ Πύργου.

Ο Ανδρέας Δρόσος παρά το νεαρό της ηλικίας του (22 ετών) έχει αποκομίσει δυνατές ποδοσφαιρικές εμπειρίες, τόσο από τις Κυκλάδες και τις Μικτές ομάδες, όσο και από της Αθηναϊκές ομάδες που αγωνίστηκε και ως εκ τούτου μπορεί να αποτελέσει έναν βασικό πυλώνα στο χτίσιμο της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανδρέα, σου ευχόμαστε καλό υπόλοιπο θητείας, καλός πολίτης και η νέα αγωνιστική περίοδο να σου φέρει πολλές επιτυχίες και τύχη.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου 

εικόνα Viber 2022 07 26 11 32 54 743

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares