Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 16:44

Έδωσαν τα χέρια Σουμπίνιο και Ζιάβρας και φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα της Ελλάς Σύρου

Παίκτης της Ελλάς Σύρου θα πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο, ο οποίος μετά από μία μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Super League, πλέον θα κοσμεί τα γήπεδα των Κυκλάδων με τη φανέλα της Συριανής ομάδας που έκανε τη μεταγραφική υπέρβαση.

Μετά την χθεσινή είδηση για την μεταγραφική κίνηση της Ελλάς Σύρου, σήμερα ο Βραζιλιάνος άσος έφτασε στη Σύρο με τον μάνατζερ του, όπου μετά από τυπικές συζητήσεις επήλθε και η τελική συμφωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νίκο Ζιάβρα.

Μάλιστα, Ζιάβρας και Σουμπίνιο φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα της Ελλάς Σύρου έχοντας ως φόντο το λιμάνι της Ερμούπολης.

Ο Σουμπίνιο που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει στις Κυκλάδες είναι 35 ετών και σίγουρα η ηλικία του και το όριο που ισχύει στη Γ΄Εθνική τον ώθησε να πει το ναι σε μία ομάδα του τοπικού που έχει υψηλές βλέψεις.

Οι Κυκλαδίτες είχαν την ευκαιρία να δουν τον Σουμπίνιο όταν η Σαντορίνη 2020 φιλοξένησε την Καλαμάτα τον Μάρτιο του 2021

SUBINIO BIRBILIS

Όπως αναφέρει το βικιπαίδεια, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί σε περισσότερες από δεκαπέντε ομάδες, συμπεριλαμβανόμενες και αυτές που αγωνίστηκε ως ερασιτέχνης. Μέχρι να ενηλικιωθεί (18 ετών), αγωνίστηκε στις βραζιλιάνικες Σάο Ζοζέ, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Σοροκάμπα, Ζοζεένσε, Ζακαρεΐ, Βάσκο ντα Γκάμα.

Βραζιλία και Πορτογαλία

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ήταν με την Σάο Πάολο, το 2005. Δόθηκε δανεικός το πρώτο εξάμηνο του 2006 στην αμερικάνικη, Αμέρικα SP και το δεύτερο εξάμηνο στην κινέζικη Κασίμα Άντλερς. Μεταγράφηκε στην Κορίτιμπα και αργότερα στην Πόντε Πρέτα το 2007, ενώ το 2008 πέρασε από την Ρίο Κλάρο.

Την σεζόν 2008-09, μεταγράφηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και στην Λεισόες, την οποία σαν βασικό μέλος της, βοήθησε να κατακτήσει την 6η θέση, την καλύτερη που έχει βρεθεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, στην νεότερη ιστορία της.

Ελληνικό πρωτάθλημα

Το καλοκαίρι του 2009, ο Εθνικός Πειραιώς τον έφερε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Β' Εθνική για μια σεζόν. Με τις καλές του εμφανίσεις κέρδισε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι. Αμέσως δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό για την σεζόν 2010-11. Το πρώτο μισό της σεζόν 2011-12 το πέρασε δανεικός στον ΟΦΗ και το δεύτερο εξάμηνο στον Λεβαδειακό. Για την σεζόν 2012-13 υπέγραψε τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας που αγωνίζεται στη Football League.

Το 2022 υπέγραψε για λογαριασμό του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. στην οποία επέστρεψε μετά από 12 χρόνια.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares