Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 14:06

Ισχυροποιείται με τον Άρη Ντεκίδη ο ΑΟ Πύργου

Σε μία πολύτιμη προσθήκη προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Πύργου που από σήμερα καλωσόρισε πίσω στην ομάδα τον Άρη Ντεκίδη, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Καρτεράδου.

Ο Άρης Ντεκίδης που αγωνίζεται από το 2015 στις Κυκλάδες όταν ήρθε για λογαριασμό του Πανθηραϊκού. Είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, πράγμα που τον κάνει πολύ χρήσιμο σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται.

Μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας δεινότητα στο σκοράρισμα και στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και στο κέντρο τη άμυνας, όπου έχει αγωνιστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν

πριν τον Πανθηραϊκό, ο Άρης Ντεκίδης έχει αγωνιστεί σε Δάφνη Π. Φαλήρου, Αγ. Δημήτριο, Αστ. Τρίπολης, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, ΑΟ Γλυφάδας και Π. Φάληρο, ενώ στη Σαντορίνη έχει φορέσει τις φανέλες των Πανθηραϊκού, Λάβας Εμπορείου, ΑΟ Πύργου και ΑΟ Καρτεράδου.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στην ομάδα μας του πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή Άρη Ντεκίδη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία και προσωπικότητα, ο οποίος υπηρετεί το ποδόσφαιρο του νησιού μας επί σειρά ετών.

Πολυσύνθετος και πολυτάλαντος, ο Άρης Ντεκίδης μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια είτε ως επιθετικός, είτε ως αμυντικός προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στην ομάδα μας.

Άρη, σε καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές - πολλές επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΟ Πύργου

DEKIDIS ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Φωτογραφείς από το παρελθόν του Ντεκίδη

Και Ντεκίδη ο Πανθηραϊκός

ΜΠΑΜ με το ''πολυεργαλείο'' Ντεκίδη η Λάβα

Ντεκίδης ο «απόλυτος» σκόρερ (πίνακας)

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ντεκίδη

Επιστροφή Ντεκίδη στον Πανθηραϊκό

Από τον Πύργο στον Καρτεράδο το ''Πολυεργαλείο'' Άρης Ντεκίδης

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares