Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 20:46

Ελλάς Σύρου: Δευτέρα 22 Αυγούστου η πρώτη… με ελλείψεις | Συνεχίζεται η διάθεση της κάρτας διαρκείας

Αύριο, Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 18.00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της Ελλάς Σύρου.

Με αρκετές απουσίες (δεν έχουν έρθει ακόμη όλοι οι αθλητές) ο Κώστας Παπαδόπουλος θα επιστρέψει πλέον επίσημα στα γήπεδα της Σύρου, όπου και θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει τους αθλητές της ομάδας του.

Συνεχίζονται οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας της Ελλάς Σύρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της Ερμούπολης την περυσινή χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική, ενώ δεν ήταν λίγες οι αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο.

Κάτι τέτοιο θέλουν να ζήσουν και φέτος στην Ελλάς Σύρου, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να προμηθευθεί ένα εισιτήριο διαρκείας, με στόχο να δουν την φετινή ομάδα να πρωταγωνιστεί. Θα είναι άλλωστε το πιο δυνατό και γεμάτο ρόστερ των τελευταίων ετών, με την μεταγραφή Σουμπίνιο να έχει «τρελάνει» τον κόσμο της Σύρου, που θέλει να δει τον Βραζιλιάνο από κοντά.

Θυμίζουμε πως όποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας της Ελλάς, θα μπορέσει να το πάρει από τα εξής σημεία πώλησης:

Ψητοπωλείο Τα Γιάννενα

Cafe Bar Severo

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Γκίλας

Φαρμακείο Λεονταρίτης

Πηγή: syros-sports.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares