Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 23:49

Με τον Στάθη Φίλων στην τεχνική ηγεσία η Θύελλα Καμαρίου | Χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου

Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν ο Στάθης Φίλων ερχόταν στη Σαντορίνη για να υπογράψει σε μία ομάδα με μεγάλους στόχους, τη Θύελλα Καμαρίου.

Αποκλειστικό: Συμφωνία με Στάθη Φίλων η Θύελλα

Από τις πρώτες του εμφανίσεις πιστοποίησε τη φήμη που τον ακολουθούσε ως έναν ποδοσφαιριστή μαχητή, πιστό στρατιώτη για κάθε ομάδα της οποίας φορούσε τη φανέλα.

Με τη Θύελλα Καμαρίου κέρδισε τα πάντα. νταμπλ, άνοδο και πολλές όμορφες στιγμές που τον έδεσαν μαζί της σε σημείο να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της.

Το αντίο και το ευχαριστώ του Στάθη Φίλων στη Θύελλα Καμαρίου

Και κάπου εκεί ήρθε η προπονητική στη ζωή του, όταν μπήκε στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του ''καμαριανού'' συλλόγου.

Στάθης Φίλων: Σταθήκαμε άτυχοι, όμως κρατάμε την πίστη για νίκη που είχαμε [vid]

Ακολούθησε το πέρασμα του από τον Καρτεράδο και πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας που τόσο έχει αγαπήσει. Της Θύελλας Καμαρίου.

Σε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου Βαγγέλη Φουστέρη, απλά πιστοποιήθηκε για ακόμη μία φορά η εμπιστοσύνη, που συνοδεύτηκε με την πρόταση, που φυσικά έγινε αποδεκτή από τον Στάθη Φίλων.

Το έργο του είναι αρκετά δύσκολο, καθώς καλείται να φτιάξει μία ομάδα από το μηδέν. Μία ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα έχει την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει.

Το καλό κλίμα και ο επαγγελματισμός με έκαναν να πω άμεσα το «ΝΑΙ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Θύελλας, ο Στάθης Φίλων, είπε:

«Μετά από συνάντηση με τον κ. Φουστέρη και την ανάλυση του πλάνου της νέας ομάδας αποφασίσαμε να αναλάβω τα ηνία της ομάδας που με έφερε στις Κυκλαδες και που έγινε η αφορμή να εγκατασταθώ
μόνιμα στο νησί και να κάνω οικογένεια . Ήταν η ομάδα που χάρισε αυτές τις πολλές όμορφες στιγμές όπως την πορεία πρωταθλητισμού και την άνοδο, το κύπελλο Ελλάδος και την αξέχαστη χρονιά εκείνη στη Γ' Εθνική .
Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της νέας προσπάθειας και θα βάλω ένα λιθαράκι για την επιστροφή της».

Κλείνοντας ο νεαρός προπονητής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ Φουστέρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου για ακόμη μια χρονιά και θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες των Κυκλάδων».

Στάθης Φίλων: Όλοι μαζί πάμε ολοταχώς για τη Γ΄Εθνική

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares