Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 10:26

Μανώλης Νομικός: Είμαστε οργανωμένη ομάδα. Τεράστιο βήμα η ακαδημία μας

Έχοντας αφήσει πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Νομικός δηλώνει έτοιμος να ενταχθεί και πάλι στον ΑΟ Πύργου.

Ο ικανότατος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας, όπου στάθηκε στη σημαντική κίνηση της διοίκησης με τη δημιουργία της ακαδημίας.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Για εμένα έρχεται μια πολύ ιδιαίτερη χρόνια καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα και την επέμβαση που έκανα είναι δύσκολο να σας πω αν θα μπορώ να προσφέρω το 100% αγωνιστικά όπως στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά έχω ακολουθήσει κατά γράμμα την αποθεραπεία, θα ξεκινήσω τη προετοιμασία κανονικά και είμαι αισιόδοξος!

Φέτος η ομάδα έκανε ένα τεράστιο βήμα και θα ρίξει το βάρος στην ακαδημία που είναι το μέλλον. Βασικότερο από όλα είναι το γήπεδο που έφτιαξε η ομάδα εδώ στον Πύργο και αυτή ήταν η βάση για να ξεκινήσει η ακαδημία. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες σε αυτό το καινούργιο κεφάλαιο αλλά ο σύλλογος έχει πάρει τα μέτρα του και πιστεύω πως όλα θα πάνε κατά γράμμα.

Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως ο Πύργος είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στις Κυκλάδες και έχει τους κατάλληλους ανθρώπους για να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας.
Εύχομαι να έχουμε υγεία σε όλους τους τομείς και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

εικόνα Viber 2022 09 15 23 01 08 208

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares