Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 20:53

Παμμηλιακός: Ιστορία και ρόστερ 2022 – 2023

Ολοκληρώνουμε την παρουσίαση των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον σύλλογο του Παμμηλιακού.

  Παμμηλιακός εικόνα 1

Ο Παμμηλιακός ιδρύθηκε το 1960 στο πανέμορφο νησί της Μήλου, έχοντας σαν φυσική του έδρα το Τριοβάσαλο. Είναι ουσιαστικά  ο κυρίαρχος σύλλογος του μεγαλύτερου νησιού των δυτικών Κυκλάδων. Τα χρώματα της ομάδας είναι ερυθρόλευκα (κόκκινο – άσπρο) και στο έμβλημα της ομάδας δεσπόζει το κεφάλι ενός κριαριού. Αυτό το κεφάλι του κριαριού απεικονιζόταν και σ’ ένα αρχαίο νόμισμα, το οποίο είχε βρεθεί στο νησί της Μήλου. Ο Παμμηλιακός αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο της Μήλου, το οποίο είναι στρωμένο με χλοοτάπητα, και η χωρητικότητά του είναι περίπου 3000 θέσεων. 

   Πρόεδρος της ομάδας του Παμμηλιακού είναι ο βραβευμένος και σαν παράγοντας της χρονιάς Μιχάλης Βαμβακάρης. Προπονητής είναι ο καταξιωμένος στον χώρο Παύλος Δαούτης. Σαν στόχο για τη φετινή χρονιά η ομάδα του Παμμηλιακού έχει την πραγματοποίηση μιας καλής πορείας, και ρίχνει, όπως συνηθίζει χρόνια τώρα, το βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών.

παμμηλιακός εικόνα 3

 Το ρόστερ της ομάδας του Παμμηλιακού για τη σεζόν 2022 – 2023 είναι το εξής:

Τερματοφύλακες: Καπάνταης Αλέξανδρος, Τσιούκρας Νικόλαος

Αμυντικοί: Μαυρογιαννάκης Παρασκευάς, Ζούλιας Πάρης, Παπαχριστοδούλου Αλέξανδρος, Κυρίτσης Ηλίας, Ντιούφ Τσέιχ, Μαραγκόπουλος Βασίλης, Πίτερ Ατανάσοφ, Μαρκαντώνης Αναστάσιος

Μέσοι: Ντένις Σάντα, Παπαδημητρίου Στάθης, Τσιριγωτάκης Παναγιώτης, Παππάς Βασίλης, Νασιμέντο Ραφαέλ, Τσιούκρας Γιάννης, Μαμαντί Σιτιμπέ, Μαυρογιάννης Αποστόλης, Φερνάντες Ντονασιμέντο

Επιθετικοί: Μαυρογιάννης Αντώνης, Λιάπης Βαγγέλης, Αμπντραμάνε Γιάρο, Σαρ Αμπντού

   Με αφορμή την αυριανή έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων να ευχηθούμε σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν σ’ αυτή, αλλά και σε όλες τις κατηγορίες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καλή χρονιά και καλή επιτυχία!

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares