Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 08:42

Ιδανικό ξεκίνημα για την ΑΕ Πάρου... 2-0 τον Παμμηλιακό (pics)

Σ’ ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, η Α.Ε. Πάρου ήταν πιο ουσιαστική και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, απέναντι στον ελλιπή Παμμηλιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να απειλούν σε δύο περιπτώσεις με τον Βαθρακοκοίλη (7’, 24’) που κατέληξαν άουτ και τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλες ευκαιρίες σε σουτ του Τάσου (13’) που έδιωξε στη γραμμή ο Γαβαλάς και του Αντ. Μαυρογιάννη (45’) που απέκρουσε ο Βασιλάρης και στη συνέχεια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

AE PAROU PAMMILIAKOS

Σημειώνεται, ότι στο 38’ ο Παμμηλιακός έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής -με απευθείας κόκκινη- του τερματοφύλακα Τσιούκρα, ο οποίος σε έξοδό του βρήκε τη μπάλα εκτός περιοχής. Από εκείνο το σημείο και μετά τη θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Κούτη, που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Πάρου μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ άνοιξε το σκορ (1-0) με σουτ του Δημ. Κρητικού έξω από την περιοχή, έπειτα από κόρνερ του Παντελαίου και προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών. Το γκολ αυτό άλλαξε την ψυχολογία της η Α.Ε.Π. , που στο 61’ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Δημ. Κρητικού, ενώ στο 80’ ζευγάρωσε τα τέρματά της (2-0) με κοντινή κεφαλιά του Βασιλόπουλου, έπειτα από προσωπική ενέργεια και σέντρα του Βαθρακοκοίλη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Μήλου είχε ξανά δύο σημαντικές ευκαιρίες, που δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ. Πρώτα με κεφαλιά του Ντιούφ (59’) που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Παπαδόπουλος και ακολούθως με διπλό δοκάρι σε προσπάθειες των Παπαδημητρίου και Ντιούφ (82’).

ZARANIS ARMAKOLAS GEORGARAS

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Αρμακόλας, Γεωργάρας

Α.Ε. Πάρου (Μοστράτος): Βασιλάρης, Δημ. Κρητικός, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (83’ Τσόκα), Σαρρής (35’ λ.τ. Μανωλακούδης), Παντελαίος, Γκέρτι (56’ Μπερνικόλας), Βασιλόπουλος (83’ Ν. Κρητικός), Στρ. Κρητικός, Μάγγος (56’ λ.τ. Ραγκούσης), Βαθρακοκοίλης.

PAMMILIAKOS A 2022 2023

Παμμηλιακός (Δαούτης): Ν. Τσιούκρας, Μαραγκόπουλος, Π. Μαυρογιάννης, Ντιούφ, Κυρίτσης, Απ. Μαυρογιάννης (32’ Κούτη), Σάντα, Παππάς, Τάσο, Παπαδημητρίου (88’ Γαλλής), Αντ. Μαυρογιάννης (75’ λ.τ. Κουλακιώτης).

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares