Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 23:09

Πρώτη νίκη για τον Παμμηλιακό... 1-0 τον ΑΣ Σαντορίνης

Με τη μεγάλη νίκη του Παμμηλιακού κόντρα στον ΑΣ Σαντορίνης με 1-0 άνοιξε απόψε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

PAMMILIAKOS SANTORINI 5

Έχοντας στο πλάι της αρκετό κόσμο που έδωσε το παρών στο στάδιο της Μήλου, η ομάδα του Παύλου Δαούτη παρουσιάστηκε πειθαρχημένη φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη που κρίθηκε στο 75ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΣ Σαντορίνης με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όντας επηρεασμένος και από το ταξίδι στη Μήλο που έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

PAMMILIAKOS SANTORINI 3

Στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο η ομάδα του Στάθη Φίλων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά σύντομα ο Παμμηλιακός ισορρόπησε και μάλιστα είχε δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί με τον Τάσο.

Στο δεύτερο μέρος επικράτησε ο άνεμος που φυσούσε δυνατά και εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν. Το νικητήριο γκολ του Παμμηλιακού ήρθες στο 75', όταν ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Μαντούση, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Σαντορίνη, είχε την ευκαιρία να πάρει κάτι από το ματς, αν στο 87' ο Χάλαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν σημάδευε το δοκάρι του Καπάνταη. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Παμμηλιακός υποδέχεται την Ελλάς Σύρου και η Σαντορίνη θα ταξιδέψει στην Πάρο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΠ. 

PAMMILIAKOS SANTORINI

Διαιτητική τριάδα: Μαθιουδάκης Γ. του Θ., Μαθιουδάκης Γ. του Α. και Δεγαΐτας.

PAMMILIAKOS SANTORINI 2

Παμμηλιακός (Δαούτης): Καπάνταης, Μαραγκόπουλος, Μαυρογιάννης Π., Κυρίτσης, Ντιούφ, Τσιριγωτάκης, Φερνάντες, Σάντα, Τάσο (80' Μαυρογιάννης Αν.), Παπαδημητρίου (85' Μαυρογιάννης Α.), Παππάς.

PAMMILIAKOS SANTORINI 1

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Φίλων): Σιγάλας, Ρούσσης (63' Φέκας 90' Καφούρος), Χάλαρης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Γκογκομήτρος, Γκαλπάδι (78' Κοϊδελάι), Σιμιτσής, Κάτσι (63' Νομικός), Πολυκρέτης, Πάπα.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares