Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 11:25

ΑΟ Πύργου: Καταδικαστέα η καταγγελία του Νηρέα, έχουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Μεγάλα προβλήματα στα σωματεία που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο μητρώο μετά και την έγγραφη καταγγελία του ΑΜΕΣ Νηρέα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ειδικά, ο ΑΟ Πύργου είναι ένας σύλλογος που αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αλλά από έναν λάθος χειρισμό του συστήματος έμεινε εκτός.

Πάντως, στον ΑΟ Πύργου, έδωσαν τη δημοσιότητα το έγγραφο της Αθλητικής Αναγνώρισης και παράλληλα μέσω ανακοίνωσης τους αφού καταδίκασαν την κίνηση του Νηρέα, δήλωσαν την πίστη τους ότι ο κ. Αυγενάκης θα αποκαταστήσει την αδικία που υφίστανται τα σωματεία που θέλουν να εγγραφούν.

Αναλυτικά:

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε ότι ο σύλλογος της Πάρου ΑΜΕΣ Νηρέας προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία εναντίων της ΕΠΣ Κυκλάδων στον υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η πράξη αυτή στιγματίζει την προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι των Κυκλάδων και η ένωση για να υπάρχει ποδόσφαιρο στο νομό μας και την καταδικάζουμε απερίφραστα.

Επίσης, λόγω του γεγονότος ότι όντως είμαστε ανάμεσα στα σωματεία που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να λάβουν την ειδική αθλητική αναγνώριση (εγγραφή στο μητρώο) ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της Σαντορίνης και των Κυκλάδων ότι ο σύλλογος μας έχει ήδη λάβει την αθλητική αναγνώριση, όπως και όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να ολοκληρώσει την εγγραφή του με μια απλή επισύναψη των αρχείων στην ειδική πλατφόρμα της ΓΓΑ όταν αυτή ανοίξει.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης και η ηγεσία του υπουργείου θα αποκαταστήσουν την αδικία που υφιστάμεθα ως σύλλογος και θα μας δώσουν την ευκαιρία να εγγραφούμε στο μητρώο, πράγμα που επιθυμούμε, όντας ένα σωματείο που το διέπει η νομιμότητα.

Με τιμή το ΔΣ του ΑΟ Πύργου

εικόνα Viber 2022 11 08 22 46 09 997

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares