Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 22:29

Καταιγιστικός ο Πανναξιακός

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα ο Πανναξιακός στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς επικράτησε με 7-1 του Παμμηλιακού για την 4η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.

Ο Πανναξιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τον Παμμηλιακό, καθώς στα πρώτο δίλεπτο προηγήθηκε με 2-0. Ο Παμμηλιακός, συνήλθε και μείωσε σε 2-1, με τους γηπεδούχους να απαντάνε άμεσα. Στο 3-1, ο Παμμηλιακός προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας δύο δοκάρια, ένα με Φάουλ Παπαδημητρίου και ένα. με σουτ του Σάντα. Εφόσον οι φιλοξενούμενοι δεν σταθηκαν τυχεροί από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός είχε τον πλήρη έλεγχο, φτάνοντας σε μία ευρεία νίκη.

GIANNIS ME PAMMI

Η ροή του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Σκούπρας βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα βρίσκοντας τον Πίντο ο οποίος έκανε από κοντά το 1-0. Πολύ γρήγορα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους Ναξιώτες με τους πρωταγωνιστές να είναι ξανά ίδιοι. Ο Καράι με βαθύ γέμισμα βρήκε ωραία τον Σκούπρα κι αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Πίντο που έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 3'.

Ο Παμμηλιακός προσπάθησε να αντιδράσει στο 17' αλλά το δυνατό μακρινό σουτ του Σάντα κατέληξε στα χέρια του Μένιου. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα ο Σάντα πέτυχε ένα φοβερό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, μειώνοντας σε 2-1.

Ο Πανναξιακός δεν πτοήθηκε και πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Δεμερτζής βρήκε με ωραία μπαλιά τον Πίντο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια ο Σκούπρας πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 3-1 στο 22'.

Και αφού ο Παμμηλιακός στάθηκε άτυχος με τα δοκάρια που είχε σε 29' και 31', το κρεσέντο σκοραρίσματος του Πανναξιακού δεν είχε ολοκληρωθεί για το πρώτο ημίχρονο καθώς πέτυχε κι άλλο γκολ πριν την ανάπαυλα. Μετά το δοκάρι στο 29' του Παπαδημητρίου για τον Παμμηλιακό, στο 31' ο Τσουρής βρήκε ωραία από τα αριστερά στην περιοχή τον Πίντο, ο οποίος σκόραρε ξανά για το 4-1.

Στο 38' ο Ευριπιώτης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Τσιούκρας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι Ναξιώτες συνέχισαν... το χαβά τους και σημείωσαν ακόμη τρία γκολ, με τον Σκούπρα να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τσιούκρα και να κάνει το 5-1 στο 46', ενώ στο 70' ο Πίντο πέτυχε το 6-1, σημειώνοντας το 4ο γκολ του στο ματς.

Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Πιτταράς στο 76'.

TSOURIS PITARAS ME PAMMI

Πανναξιακός: Μένιος, Καράι, Σκούπρας, Κοττάκης (77' Φράγκου Ε.), Γιαννής, Πιτταράς, Ευριπιώτης (73' Βαθρακοκοίλης), Δεμερτζής (77'  Φράγκου Ν.), Πίντο, Τσούρης, Κουλούρης

Παμμηλιακός: Τσιούκρας , Μαυρογιάννης (73' Παπαδημητρίου), Μαραγκόπουλος (55' Ατανάσοφ), Ντιουφ (73' Παππάς), Κυρίτσης, Τσιριγιωτάκης, Μαμάντι, Γιάρο, Παππάς (73' Γεωργαλάκης)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares