Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 01:56

Ματσάρα στην Πάρο που ''χάλασε'' στο τέλος από μία λανθασμένη απόφαση [vid]

Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι, η Α.Ε. Πάρου και ο Πανναξιακός μοιράστηκαν τον βαθμό ισοπαλίας (2-2), για την 5η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι που ήταν πλούσιο αγωνιστικά, είχε χαμένο πέναλτι και ανατροπές στο σκορ, όμως το φινάλε του άφησε με δικαιολογημένα παράπονα την ομάδα του Πανναξιακού, καθώς ο βοηθός Δεγαΐτας με λανθασμένη υπόδειξή του, για οφσάιντ, της στέρησε τη νίκη που δικαιούταν βάσει της αγωνιστικής εικόνας.

AEP PANNAXIAKOS 5

Για ακόμα έναν αγώνα η ΑΕ Πάρου είχε στο πλευρό της τον κόσμο του νησιού, μία νεανική εξέδρα που δημιούργησε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα. Να σημειωθεί ότι, πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου νερού πρώην αθλητή του Πανναξιακού, Ευριπίδη Κουνάδη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

AEP PANNAXIAKOS 1

Η ροή του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον Πανναξιακό να είναι καλύτερος. Στο 14’ η κεφαλιά του Πίντο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Ρούσσο, στο 17’ ο Πιτταράς σε πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος σε χέρι του Παντελαίου) έστειλε την μπάλα άουτ, στο 22’ η κεφαλιά του Ευριπιώτη πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 33’ ακυρώθηκε (ως οφσάιντ) γκολ του Πίντο.

Από την άλλη πλευρά, η Α.Ε.Π. απείλησε με δύο σουτ, στο 19’ του Μάγγου που μπλόκαρε ο Μένιος και στο 34’ του Αρκουλή που έφυγε άουτ.

AEP PANNAXIAKOS 2

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά και οι δύο ομάδες κυνήγησαν  τη νίκη. Στο 64’ ο Πανναξιακός έκανε το 0-1 με πλασέ στη κίνηση του Πίντο, από σέντρα του Ευριπιώτη, όμως η Α.Ε. Πάρου έβγαλε αντίδραση και κατάφερε ν’ ανατρέψει το σκορ.

Στο 70’ σε φάουλ του Δ. Κρητικού ο Μουράι με κεφαλιά ισοφάρισε αρχικά σε 1-1, ενώ στο 81’ ο ίδιος παίκτης, αυτή τη φορά με πλασέ από σέντρα του Παπαδόπουλου, έγραψε το 2-1.

Στη συνέχεια το παιχνίδι παρέμεινε ανοιχτό και στο 84’ ο τερματοφύλακας Μένιος απέκρουσε σωτήρια σουτ του Μουράι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Δεμερτζής με ωραία μπαλιά βρήκε τον Πίντο που κατέβασε και αφού πέρασε τον Γαβαλά και τον Ρούσσο ισοφάρισε σε 2-2.

Για να φθάσουμε στο 89’, στην κομβική φάση που ουσιαστικά αλλοίωσε το τελικό αποτελέσματα, όταν σε σουτ του Σκούπρα ο Ρούσσος απέκρουσε και στο «ριμπάουντ» ο Πίντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ όμως δεν μέτρησε γιατί υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ...

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση, ενός πολύ όμορφου αγώνα που τα είχε όλα. Μεταξύ αυτών και καλή διαιτησία μέχρι το σημείο της ακύρωσης του γκολ.

AEP PANNAXIAKOS 3

Παρατράγουδα μετά το τέλος

Μετά τη λήξη υπήρξε ένταση από τους ανθρώπους του Πανναξιακού που είχαν βγει εκτός εαυτού από την αδικία που βίωσαν, ενώ ο Γενικός Αρχηγός Μιχάλης Αγγελής που αποβλήθηκε από τον πάγκο, διαπίστωσε ότι αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα δεν συνέβησαν ποτέ και εκεί η ένταση έπιασε κόκκινα.

Διαιτητική τριάδα: Βακόνδιος, Ρούσσου, Δεγαΐτας.

Α.Ε. Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος, Δ. Κρητικός, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μπέτσα, Παντελαίος, Μουράι, Γκέρτι (59’ Κρίστι), Βασιλόπουλος, Μάγγος (88’ Τσόκα), Αρκουλής (59’ Ραγκούσης).

Πανναξιακός (Προμπονάς): Μένιος, Κουλούρης, Τσουρής, Καράι, Γιαννής, Πιτταράς, Σκούπρα, Κοττάκης, Ευριπιώτης (80’ Γιαννακόπουλος), Δεμερτζής, Πίντο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares