Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 13:21

Ανώτερος ο Πανναξιακός, εύκολα 2-0 τον ΑΣ Σαντορίνης 2020

Στο παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Πανναξιακός επιβλήθηκε άνετα με 2-0 της Σαντορίνης 2020.

Ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος από την ομάδα της Σαντορίνης ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού και με σκόρερ τους Πίντο και Σκούπρα δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό υπέρ του σκορ.

PANNAXIAKOS ME SANTORINI 2

Με αυτή της τη νίκη η ομάδα της Νάξου εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αναγκάζοντας την Ελλάς Σύρου να νιώσει την ανάσα της. Η ομάδα της Σαντορίνης προσπάθησε ν΄ αντιδράσει προς το τέλος της αναμέτρησης, χωρίς όμως να κατορθώσει να μειώσει το σκορ.

Νευρικό ξεκίνημα

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο νευρικά και άτεχνα, επηρεασμένες μάλλον από τον αέρα κι απ’ το τσουχτερό κρύο αυτού του φθινοπωρινού πρωινού.

Η ομάδα της Σαντορίνης στημένη αμυντικά περίμενε τον Πανναξιακό, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να βρει τους κατάλληλους διαδρόμους για να απειλήσει την αντίπαλό του.

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για τον Πανναξιακό στο 28ο λεπτό, όταν ο Δεμερτζής από αριστερά πλάσαρε, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιγάλα.

Στο 40ο λεπτό έπειτα από συρτή σέντρα του Πίντο, ο Σκούπρα αρχικά κλότσησε αέρα, και στο ριμπάουντ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιγάλα.

Κυριάρχησε ο Πανναξιακός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 55ο λεπτό ο Ευρυπιώτης από δεξιά προσπάθησε να βρει τον Σκούπρα, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Σαντορίνης και κατέληξε στον αμαρκάριστο Πίντο, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νάξου, γράφοντας το 1-0.

Στο 62ο λεπτό ο Πανναξιακός διπλασίασε τα δοκάρια του με τον Σκούπρα, ενώ στο 64ο τα γκολ του, πάλι με τον Σκούπρα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Σαντορίνης, τρίπλαρε μέχρι και τον Σιγάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 για την ομάδα της Νάξου.

Στο 90ο λεπτό του αγώνα η ομάδα της Σαντορίνης προσπάθησε ν’ αντιδράσει με διπλή ευκαιρία, αρχικά με το σουτ του Πολυκρέτη που απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Μένιος, και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Μπιρμπίλη που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 92ο λεπτό ο Πανναξιακός τριπλασίασε τα δοκάρια του, με τον Σκούπρα ξανά, ο οποίος απ’ το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιγάλα.

PANNAXIAKOS ME SANTORINI 1

Διαιτητική τριάδα: Σαββατιανός, Van Aaken, Μαλολλάρι

Πανναξιακός (Προμπονάς): Μένιος, Καράι, Κοττάκης (88΄ Φράγκου Ν.), Σκούπρα, Γιαννής, Πιτταράς, Ευριπιώτης (79΄Γκαστόν), Δεμερτζής (88΄ Φράγκου Ερ.), Πίντο, Τσουρής, Κουλούρης

Α.Σ. Σαντορίνη 2020 (Φίλων): Σιγάλας, Φέκα, Χάλαρης, Μπιρμπίλης, Μαντούσης, Φίλων (79΄ Τομόρι), Κάτσι, Σιμιτζής, Κοβός (88΄ Γκογκομήτρος) , Πολυκρέτης, Πάπα

PANNAXIAKOS ME SANTORINI 3

 

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares