Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 19:04

Απόλυτος κυρίαρχος στη Μήλο ο Παμμηλιακός, 5-1 την ΑΕ Πάρου [pics]

Μία πανάξια νίκη με 5-1 κόντρα στην ΑΕ Πάρου πέτυχε ο Παμμηλιακός σε αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο στάδιο της Μήλου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3 λεπτό η ομάδα του Παύλου Δαούτη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επικρατήσει πλήρως στο παιχνίδι και να φτάσει σε μία ευρεία νίκη που την ανέβασε στους 7 βαθμούς στον πίνακα της ΕΠΣΚ και παράλληλα την κράτησαν αήττητη στην έδρα της.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βασιλόπουλος άνοιξε το σκορ για την παριανή ομάδα, που είχε αρκετές απουσίες στη σύνθεση της.

Ο Παμμηλιακός που είχε ένα δοκάρι στη συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39΄με τον Κυρίτση και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με το 1-1 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μήλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αποφασισμένη για να πετύχει την ολική ανατροπή, που ήρθε στο 57' με τον Φερνάντες να κάνει το 2-1.

Τα πολλά νεύρα και στις δύο ομάδες από τις αποφάσεις του διαιτητή, έφεραν στο 69' την αποβολή με 2η κίτρινη του Μουράι, ο οποίος μίλησε άσχημα στον βοηθό και τιμωρήθηκε, με το σημείο εκείνο να αποδεικνύεται κομβικό.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παμμηλιακός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή και ο Παπαδημητρίου έκανε το 3-1, με τον θρίαμβο του Παμμηλιακού να επιστεγάζεται με τα γκολ των Σάντα (81' ) και Μαραγκόπουλου (87΄) που διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παμμηλιακός είχε ακόμα ένα δοκάρι στην επανάληψη.

Διαιτητική τριάδα: Μαθιουδάκης Γ. του Θ., Κουλακιώτης, Μαθιουδάκης Γ. του Α.

Παμμηλιακός (Δαούτης): Τσιούκρας, Κυρίτσης, Μαραγκόπουλος, Ατανάσοφ, Σιτιμπέ, Ντιουφ, Φερνάντες (75' Λιβάνιος) , Παππάς (83' Μαυγογιάννης Γ.), Σιδέρης (75' Μαρκαντώνης), Παπαδημητρίου (75' Μαυρογιάννης Α.), Σάντα (83' Νίνος), Μαυρογιαννης

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (77’ Ραγκούσης), Σαρρής, Παντελαίος, Κρητικός, Μουράι, Βασιλόπουλος, Μάγγος, Λόκα Γ. (71’ Κρ. Λόκα)

Αναπληρωματικοί: Αρκουλής, Βασιλάρης, Στεφανίδης, Βαθρακοκοίλης

Για ακόμη μία αγωνιστική ο κόσμος ήταν ο δωδέκατος παίκτης του Παμμηλιακού: 

 

 

Παμμηλιακός Α.Σ. - Α. Ε. ΠΑΡΟΥ

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares