Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 21:05

Παμμηλιακός: Ο Νάκκας αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, έπαιζε 90-10 [vid]

Έξω φρενών είναι στον Παμμηλιακό με τη διαιτησία του Νάκκα στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο καμάρι κόντρα στον ΑΣ Σαντορίνης.

Ο διαιτητής Νάκκας, σε μία αψιμαχία απέβαλε τον Γιάρο του Παμμηλιακού στο 45', σε μία «τραβηγμένη» απόφαση, καθώς φάνηκε να τη διαβουλεύθηκε αρκετά με τους βοηθούς του, ενώ όπως φάνηκε και στη ζωντανή ροή του αγώνα η φάση του τρίτου τέρματος των γηπεδούχων ξεκινά από φάουλ.

Δεν είναι μόνο αυτές οι φάσεις που «φωνάζει» ο Παμμηλιακός, καθώς σε μία από τις σπάνιες ανακοινώσεις του για τη διαιτησία καταφέρεται καυστικά κατά του ρέφερι, μιλώντας για αλλοίωση αποτελέσματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Οργή και θυμός: Νάκκας - Παμμηλιακός 3-2

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που είναι πραγματικότητα για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων εμείς στον Παμμηλιακός Α.Σ. έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάμε χαμηλά τους τόνους, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε.

Όμως έρχονται στιγμές που αν μείνεις σιωπηλός, τότε προσβάλλεις την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος σου, οι αθλητές σου και το τεχνικό επιτελείο. Προσβάλλεις το ίδιο το ποδόσφαιρο και το αφήνεις απροστάτευτο απέναντι σε επικίνδυνους διαιτητές όπως ο κ. Νάκκας. 

Μία τέτοια στιγμή ήταν και η σημερινή, όπου η ανδρική μας ομάδα έπεσε θύμα της σφαγιαστικής διαιτησίας του κ. Νάκκα, που στην κυριολεξία έγινε ο δωδέκατος παίκτης της κατά τα άλλα άξιας αντίπαλης ομάδας του ΑΣ Σαντορίνης και «φρόντισε» με τις αποφάσεις του να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα. 

Δεν ήταν μόνο η πέρα για πέρα άδικη αποβολή του Γιάρο στο 45' που άφησε την ομάδα μας με αριθμητικό μειονέκτημα για τον μισό αγώνα. Ούτε το τρίτο γκολ που ξεκινά από πεντακάθαρο φάουλ σε παίκτη μας. Ήταν δεκάδες οι περίεργες αποφάσεις και η γενικότερη προκλητική - εχθρική αντιμετώπιση του κ. Νάκκα προς την ομάδα μας, καθώς ουσιαστικά έπαιξε 90-10 αλλοιώνοντας ξεκάθαρα το αποτέλεσμα.

Αν και μας προκαλεί εντύπωση πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων θα δει το βίντεο του αγώνα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτόν τον διαιτητή, που θεωρούμε ότι είναι ακατάλληλος για την κατηγορία.

Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που έδωσαν ό,τι είχαν για να πάρουν τη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού

Δείτε τη φάση της αποβολής

Δείτε τη φάση του 3-2

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares