Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 23:31

Πειστική εμφάνιση και νίκη της Σαντορίνης κόντρα στην ΑΕ Πάρου

Πήρε για τα καλά μπροστά η Σαντορίνη 2020 κατακτώντας την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά επικρατώντας 4-0 της ΑΕ Πάρου.

Αλλαγμένη προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕ Πάρου που ταξίδεψε στη Σαντορίνη με οριακή αποστολή δεκατριών ποδοσφαιριστών.

MVP της αναμέτρησης ο Μανώλης Πολυκρέτης, ενώ ντεμπούτο με την ομάδα της Σαντορίνης στην αρχική ενδεκάδα έκανε και ο Λάμπρος Θαναηλάκης που αποτελεί σημαντική προσθήκη.

Στο 22' ο Πολυκρετης εκτέλεσε φάουλ, η απόκρουση Βασιλάρη ήταν ασταθής και ο Φίλων που ακολουθούσε τη φάση με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 48' ο Θαναηλάκης έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0.

Σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά ο Θαναηλακης στο 69' έκανε σέντρα από δεξιά στην καρδιά της περιοχής και από κοντά ο Παπα ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το κερασάκι στο σκοράρισμα των γηπεδούχων έβαλε στο 81' ο Πολυκρετης που έκανε το 4-0 και σφράγισε τη νίκη της Σαντορίνης που έφτασε τους 7 βαθμούς.

Διαιτητική τριάδα: Ανρικόπουλος, Ρούσσου, Νάκκας 

 ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Κωνσταντόπουλος): Σιγάλας, Φέκας, Χάλαρης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Γκογκομήτρος (84΄Γαλάνης), Σιμιτσής, Θαναηλάκης, Πολυκρέτης (86' Κοϊδελάι), Ρουσσης (λ. τρ. 58' Πάπα), Φίλων.

Αναπληρωματικοί: Τομόρι, Λυγνός, Κούκα, Πάνα, Εσκίογλου, Κολάρας.

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μπερνικόλας, Παντελαίος, Γιαννούλης, Τσοκα (83' Στεφανίδης), Βασιλόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Κρητικός Δ., Κρητικός Σ.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares