Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 20:57

Μοιρασιά στην πρεμιέρα του 2023 για Παμμηλιακό και Πανναξιακό

Στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Μήλου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρουσία πολλών και κυρίως νεαρών φιλάθλων της ομάδας της Μήλου, οι οποίοι διαμόρφωσαν μία πολύ όμορφη και ζεστή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, ο Παμμηλιακός με τον Πανναξιακό μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και ημίχρονα.

Ο Παμμηλιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Πανναξιακός εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων του Παμμηλιακού για τη διαιτησία του Μαθιουδάκη, καθώς θεωρούν ότι αδικήθηκαν, τόσο από την αποβολή του Παππά, όσο και άλλες φάσεις.

Η θέση και των δύο ομάδων, μετά το σημερινό παιχνίδι στον βαθμολογικό πίνακα, δεν άλλαξε, με την Ελλάς Σύρου να βρίσκεται πλέον 10 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Πανναξιακό και να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, μάλλον εξ’ αιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που απείχαν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Όσο όμως η ώρα περνούσε ο Παμμηλιακός αναλάμβανε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 16΄ ύστερα από φάουλ του Παπαδημητρίου, ο Ντιούφ έπιασε μια δυνατή κεφαλιά και ο τερματοφύλακας της ομάδας της Νάξου, Ποθητός, απέκρουσε ενστικτωδώς την μπάλα.

Στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Σάντα, όπου με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, την έστειλε λίγο άουτ. Στο 17΄ από φάουλ του Παπαδημητρίου ξανά, ο Σάντα γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής του Πανναξιακού, και ο Ποθήτος ανέτρεψε τον Αμπντούλ.

Στο 19΄ο Παπαδημητρίου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ο νεαρός Ποθητός απέκρουσε αρχικά, στο ριμπάουντ όμως ο έμπειρος Παπαδημητρίου έγραψε από κοντά το 1-0. Στο 30΄ από κόρνερ του Αμπντούλ, ο Τσιριγωτάκης έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά και ο Ποθητός μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 41΄ έπειτα από ένα τεχνικό σουτ του Παπαδημητρίου, η μπάλα πέρασε μισό μέτρο άουτ από τη συμβολή των δοκαριών του Ποθητού. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ακυρώθηκε γκολ του Παμμηλιακού ως οφσάιντ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η διοίκηση του Παμμηλιακού βράβευσε με όλες τις απαιτούμενες τιμές παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μήλου.

Αλλαγή σκηνικού

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (51΄) ο Παππάς του Παμμηλιακού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μαθιουδάκη. Ο Παμμηλιακός έμεινε με δέκα παίχτες και αυτό άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού.

Η αριθμητική υπεροχή έδωσε στον Πανναξιακό την ευκαιρία να απειλήσει την εστία του Πρίφτη. Στο 62΄ και στο 69΄ ο Πίντο από κοντά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι για την ομάδα της Νάξου, ενώ στο 67΄ ο Ευρυπιώτης σημάδεψε το δοκάρι του Πρίφτη.

Στο 64΄ ο κορυφαίος του Πανναξιακού Ποθητός απέκρουσε εξ’ επαφής κεφαλιά του Σάντα, ενώ στο 72' αποσόβησε τον Παπαδημητρίου, ο οποίος βρισκόταν σε θέση τετ α τετ απέναντί του, από το να γράψει το 2-0.

Στο 77΄ ο Τσουρής για την ομάδα του Πανναξιακού έστειλε ξανά την μπάλα στο δοκάρι του Πρίφτη.

Στο 80΄ ο Δεμερτζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ, και με την μπάλα να αναπηδά μπροστά στον Πρίφτη ξεγελώντας τον, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Νάξου. Στο 87΄ ο Γιαννακόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα του Πανναξιακού τελικά να μην καταφέρνει να μπει μπροστά στο σκορ.

Διαιτητές: Μαθιουδάκης Γ. Θ., Κουλακιώτης, Μαθιουδάκης Γ. Α.

DSC 0332

Παμμηλιακός (Καραγιαννόπουλος): Πρίφτης, Μωραϊτης (36’ Μαρκαντώνης, 76΄ Καμπανάρος), Αμπντούλ, Ατανάσοφ, Κυρίτσης, Ντιούφ, Παππάς, Τσιριγωτάκης, Μαυρογιάννης, Παπαδημητρίου, Σάντα Αναπληρωματικοί: Ζούλιας, Παγώνης, Μπάτσι, Καμπάναρος, Μαρκαντώνης

320718240 895493581458675 9082613776507573222 n

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ποθητός, Καράι, Καφετζής, Γιαννής, Βαθρακοκοίλης (68΄ Καρβούνης), Γιαννούλης, Ευρυπιώτης, Δεμερτζής, Πίντο, Γιαννακόπουλος, Τσουρής

Αναπληρωματικοί: Καρβούνης, Λουλάι, Γκορνάτι

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares