Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 19:55

Με νικητή τον Πανναξιακό και σκορ 2-0 έληξε το ντέρμπι της Παροναξίας [vid]

Στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι για τη 10η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Πανναξιακός επιβλήθηκε με 2-0 της Α.Ε. Πάρου.

PANNAX AEP

Αποκάλυψη για την ομάδα της Νάξου ο Χάρης Δεμερτζής, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

   Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρχικά αναγνωριστικό και αργότερα ανοιχτό και για τις δύο ομάδες. Ενώ όμως ο Πανναξιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αποδείχτηκε μάλλον φλύαρος, και η Α.Ε. Πάρου ήταν αυτή που έχασε τις περισσότερες σημαντικές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Αλέκος Αλεξανδρής είχε στήσει την ομάδα του αμυντικά, με αποτέλεσμα ο Πανναξιακός να βρει ελάχιστους ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Βασιλάρη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα του Προμπονά με σωστές κινήσεις, κατάφερε να ξεκλειδώσει την αμυντική λειτουργία της παριανής ομάδας.

PANTELAIO ME PANNAXIAKO

Ροή αγώνα

 Στο 4΄ ο Λόκα για την Α.Ε. Πάρου βρήκε με μια κοφτή μπαλιά τον Βαθρακοκοίλη, αυτός όμως έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ποθητού. Στο 14΄ σε μακρινό σουτ του Παντελαίου, ο Ποθητός δεν ανησύχησε. Η πρώτη ευκαιρία για τον Πανναξιακό έγινε στο 36ο λεπτό. Ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, το δεξί του βολέ όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Βασιλάρης. Στο 38΄ ο Βαθρακοκοίλης με απευθείας εκτέλεση φαόυλ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ποθητού.

   Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι μάλλον άνευρα.  Στο 59΄ ο Γιαννακόπουλος ξανά για τον Πανναξιακό βρέθηκε σε καλή θέση, το σουτ του όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Βασιλάρης. Στο 62΄ ο Δεμερτζής για τον Πανναξιακό βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας της Πάρου και σε θέση πλάγια και αριστερά. Με μια αριστουργηματικής συλλήψεως έμπνευση (που θύμισε Χατζηπαναγή) <<κρέμασε>> τον Βασιλάρη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Νάξου, γράφοντας το 1-0.

   Στο 65΄ η ομάδα της Πάρου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι (χέρι του Πίντο σε σουτ του Βαθρακοκοίλη), ο διαιτητής Σαββατιανός όμως έδειξε ότι το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί. Στο 69΄ ο Βαθρακοκοίλης από πλεονεκτική θέση για την Α.Ε. Πάρου έστειλε την μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ποθητού. Στο 73΄ ο Ευρυπιώτης για τον Πανναξιακό δεν κατάφερε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Πάρου σε κενή εστία, και με τον γκολκίπερ της Πάρου Βασιλάρη, εξουδετερωμένο.  Στο 79΄ σε σέντρα του Δεμερτζή, ο Πίντο με καρφωτή κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

   Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Δεμερτζής μ’ ένα φοβερό σουτ έξω απ΄ τη μεγάλη  περιοχή της ομάδας της Πάρου, κατάφερε να στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βασιλάρη, διαμορφώνοντας το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στο 83΄ ο Μανδραβέλης δεν κατάφερε με πλασέ από πλεονεκτική θέση να μειώσει το σκορ για την ομάδα της Πάρου.

Διαιτητές: Σαββατιανός, Χατζόπουλος, Φαν Άακεν

XATZISEVASTOS XATZOPOULOS DEGAITAS

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ποθητός, Καράι, Καφετζής, Γιαννούλης, Γιαννακόπουλος (89΄ Θεωνάς), Βαθρακοκοίλης, Δεμερτζής (85΄ Καρβούνης), Φράγκου, Τσουρής (46΄ Ευρυπιώτης), Μιχαήλ (57΄ Φράγκου Ερ.), Πίντο

PANNAXIAKOS ME AEP

Α.Ε. Πάρου (Αλεξανδρής): Βασιλάρης, Παπαδόπουλος,  Κρητικός Δ. (90΄ Στεφανίδης), Γιαννούλης, Μουράι, Κρητικός Στρ.,  Βασιλόπουλος, Παντελαίος, Εσάι, Λόκα, Βαθρακοκοίλης

AEP ME PANNAXIAKOS

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares