Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 22:07

Πρωταθλήτρια Κυκλάδων η Ελλάς Σύρου

Στο παιχνίδι που διεξήχθη με μιάμιση περίπου ώρα καθυστέρηση εξ’ αιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα την αργοπορία του καραβιού που μετέφερε στη Σύρο την αποστολή του Πανναξιακού, η Ελλάς επικράτησε με 4-0 της ομάδας της Νάξου και αναδείχθηκε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, Πρωταθλήτρια Κυκλάδων.

Ο Παυλόπουλος έκανε για μία ακόμα φορά χατ – τρικ πετυχαίνοντας 3 γκολ για την ομάδα της Σύρου και το σκορ έκλεισε ο Περιάλης διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και όμορφο, είχε πολύ καλό ρυθμό και δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες, με την Ελλάς Σύρου βέβαια να έχει στη μεγαλύτερη διάρκειά του, την πρωτοβουλία των κινήσεων.

 

Ροή Αγώνα (Πρώτο ημίχρονο):

Η Ελλάς μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και στο 6ο μόλις λεπτό ο Παυλόπουλος μ’ ένα δυνατό συρτό βολέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βακαλόπουλου και ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0. Στο 9ο λεπτό ο Οικονομόπουλος της Ελλάς χάνει μεγάλη ευκαιρία εξ’ επαφής να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Σύρου. Στο 20ο λεπτό ο Γκαστόν για την ομάδα της Νάξου περνάει ωραία την μπάλα στον Πίντο, κι αυτός μ’ ένα τεχνικό σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ της Ελλάς, του Παπαδόπουλου. Στο 21ο λεπτό ακυρώνεται γκολ του Παυλόπουλου ως οφσάιντ. Η Ελλάς από το σημείο αυτό και μετά εδραιώνει την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο. Στο 25ο λεπτό μετά από μπαλιά του Ογκνιάνοφ ο Παυλόπουλος σημαδεύει το δοκάρι του Βακαλόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα όμως (27΄) η μπάλα θα του κάνει το χατίρι και μ’ ένα δεξί βολέ ο Παυλόπουλος θα διαμορφώσει το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Περιάλης στο 37΄ και ο Κολλιάκος στο 42΄ δεν καταφέρνουν ν’ ανοίξουν ακόμα περισσότερο το σκορ για την ομάδα της Ελλάς Σύρου. Ο Πανναξιακός θ’ αντιδράσει μ’ ένα σουτ του Βαθρακοκοίλη στο 41΄, το οποίο θα διώξει ο τερματοφύλακας της Ελλάς, Παπαδόπουλος.

Δεύτερο ημίχρονο: 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λίγο. Στο 62ο λεπτό όμως ο Παράβαλος κερδίζει πέναλτι έπειτα από μια μπαλιά του Παυλόπουλου. Ο Παυλόπουλος αναλαμβάνει την εκτέλεση, ο Βακαλόπουλος όμως, ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού, αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 68ο λεπτό ο Νομικός για την Ελλάς περνάει με κάθετη πάσα την μπάλα στον Παυλόπουλο, κι αυτός με μια μαγική λόμπα ακινητοποιεί τον Βακαλόπουλο, η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατίρι και βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Νάξου. Στην επαναφορά  ο Παυλόπουλος ξανά, με καρφωτή κεφαλιά κάνει χατ – τρικ, γράφοντας το 3-0. Στο 73ο λεπτό η ομάδα του Πανναξιακού προσπαθεί ν’ αντιδράσει μ’ ένα σουτ του Γκαστόν, ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος όμως διώχνει μακριά την μπάλα. Στο 90ο λεπτό ο Ογκνιάνοφ για την ομάδα της Ελλάς βρίσκει τον Περιάλη μέσα στην περιοχή, κι αυτός μ’ ένα τεχνικό σουτ διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Βακόνδιος, Ρούσσος, παρατηρητής διαιτησίας: Μενδρινός

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Περιάλης, Κολλιάκος (76΄Πρίντεζης), Έντσεφ, Οικονομόπουλος (86΄ Μάιπας), Μπακατσέλος (63΄Νομικός), Ογκνιάνοφ, Σκούπρα, Παυλόπουλος, Μανουδάκης, Παράβαλλος

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βακαλόπουλος, Καφετζής, Γιαννής, Γιαννακόπουλος (63΄Φράγκου Ν.), Βαθρακοκοίλης (80΄ Καρβούνης), Ευρυπιώτης, Δεμερτζής (86΄ Γιαννούλης), Πίντο, Γκαστόν, Φράγκου Ερ., Ραπτόπουλος

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares